Az "anyám" állandóan lek*rváz a hátam mögött, néha még a szemembe is (ok nélkül). Ti ezt hogyan viselnétek?
De mi jogon? Ez azért durva. Leültél már vele megbeszélni, hogy miért csinálja? Nem ideges mostanában?
Ha nem, vagy nincsenek problémái, akkor nem értem, miért csinálja ezt. Nekem mamám mondott rám idegességében. Tudnál írni kicsit többet?
Nem pasizok egyáltalán, úgyhogy ennek nincs alapja.
Ha valami miatt ideges rám, máris egyből lek*rváz...
Egyébként nem lehet vele megbeszélni semmit.
Ha összeveszünk, és miatta, van, hogy napokig nem beszélünk, aztán megy tovább minden, ahogy addig is ment, semmi bocsánatkérés...
Pedig a k*rvázásnak tényleg semmi alapja nincs, eddig csak egy tartós kapcsolatom volt, annak is már vége...
De "anyám" teljesen leszívja az energiámat, ilyen ocsmány szavakat használ, van, amikor üvöltözik is... Pedig nem adok rá okot, nem vagyok se szemét, se semmi, csak úgy néha összeveszünk apróságokon...
Apámék meg nem szólnak semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!