Miért van az hogy kibeszélnek ok nélkül a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Nos...a történet ott kezdődik hogy hogy érettségi után egy újabb suliba mentem de az hogy milyen szakra meg stb lényegtelen....a lényeg az hogy az osztályomba van egy 5-6 fős lány társaság akik mindenkit lenéznek úgymond, meg kibeszélnek...Ha kimész a teremből már egyből te vagy a téma...Én nem tartom magamat egy nagy szépségnek egy tök átlagos csaj vagyok szerintem,nem vagyok emos meg stb... Viszont az utóbbi időben észrevettem hogy engem is ki szoktak beszélni mert hallottam egy két dolgot...és engem ez nagyon zavar...:S gondolkoztam hogy ott hagyom a sulit és keresek valami másik iskolát de félek hogy ott is majd ugyan ez lesz...:S Ti mit tennétek ebben a helyzetben? 19/L2009. nov. 17. 16:34
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele más nem tudok mondani.Had beszéljenek ki ha ők ezt élvezik és egyébként ilyen minden iskolában van!Emiatt ne menj át másik suliba ha vannak barátaid akik normálisak és jól kijössz velük.Ha meg olyanokat mondanak rólad ami nem is igaz azt úgyis észreveszi más h az csak egy hazugság.Rem nem írtam nagy baromságot :D Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Nyugi szinte mindenhol ez megy.A régi sulimba,az újba..meg szinte az összes ismerösöm sulijába.
A legjobb amit tehetsz,hogy megpróbálsz nem törödni vele.
3/5 anonim válasza:
Emiatt ne válts sulit,elsem tudnád hinni,de minden iskolában van egy ilyen úgymondd "menő" csapat,pár fős társaságok szünetben össze állnak és mindenkit aki elmegy elöttük kibeszélnek,hidd el az ilyen lányok még egy világ szépe tökéletes nőben is találnának hibát.
4/5 anonim válasza:
Olyan nincs akit ne beszélnének ki , kicsit v nagyon
Te is (én is )megteszed néha .Emberből vagyunk
5/5 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom őket levegőnek nézni úgymond és nem törődni velük...csak néha elég rossz érzés hogy ezt csinálják az ember háta mögött minden ok nélkül. De azért köszi a válaszokat :)
2009. nov. 18. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!