Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L
:DD:D:D Pedig szerintem jogosan értetlenkedünk :D Az általad linkeltek kifejezetten nagy, nagyon izmos hátnak számítanak. Elölről meg egy kevésbé izmos csaj is sok neked. értedmár? :D De mindegy, tényleg ne ezen lovagoljunk.
Látom nagyon szeretnéd ezt a személyiedzést, ha van rá pénzed, meg kajára (mondjuk a kaja az első), meg a kiegekre, akkor vágj bele nyugodt szívvel, ha ez a lelked kívánsága. De előtte azért tájékozódj rendesen, hogy ne egy kontárt fogj ki (nekem egyszer sikerült). Ha hozzáértőt kapsz, akkor biztos, hogy mindent elmond, amire szükséged van.
És persze, mivel nem látunk, nem tudunk megítélni, mivel hiába a tömeged, mert a testzsírszázalék számít.
Vaagy... bérelj fel engem xD
úristen 18:56 leesek az ágyról :D:D:D:D
amúgy jól van naaa, az a baj, hogy én a linkelt lányokat nem láttam egészben, csak a hátát , a lányka a videón meg egy egész emberke... na mindegy ... ugorjunk
utolsó, nem ragaszkodnék mindenképp személyi edzőhöz, de tény, hogy jobb lenne egy szakértőtől eltanulni mindent , nem ?
Jó felfogadlak :D
és nem választanék kontárt, mert tuti hogy olyanhoz mennék, akivel egy ismerős meg van elégedve , inkább akkor edzőtermet is váltanék, de olyanhoz aki csak a pénzre megy, meg hogy elteljen az egy egy óra, olyanhoz nem mennék .
Ne legyél benne biztos, mert letöltöttem és este elkezdtem olvasni , jóó ?:D
Amúgy ezt az oldalt böngészem sokat :
most már valami pozitívat is kapok, vagy szívjátok még a vérem ?:D
Eddig is pozitívat kaptál majd szólok ha negatív lesz. :S
A body.builder-es is jó mivel ugyan azok vannak az ottani alapismeretekben mint amit belinkeltem csak a sárga kapszulában részletesebben. De ha sok a pénzed fogadhatsz fel személyi edzőt is de szerintem fölösleges. Egyébként a tükörből tudsz ítélni, hogy tömegelni vagy szálkásítani akarsz. Ha sok a zsír szálkásíts ennyi.
Na persze, tényleg sok pozitívat kaptam :(
El fogom mindenképp olvasni, ha nem ma az egészet, de végig fogom tanulmányozni ...
Hát , rajtam zsír az nincs, max kis párna a derekamon, de abba meg jó kapaszkodni, nem ?:D:D:D
Én amúgy ezt el sem tudom képzelni magamról, soha nem volt zsírom, most jött fel kis párnácska a derekamra, meg vastagabb a karom és combom sokkal hála égnek...de tudom, hogy a tömegelés ezzel jár .
És ezt is át kell tanulmányoznom , hogy meddig kell tömegelnem, hány kilóig, vagy azt látom ha már kezdek zsírmalac lenni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!