Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sz. Edző nélkül is lehet...

Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#izmoshát
2012. szept. 11. 17:36
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

9 es én szeretek edzeni, mindig is sportoltam, soha nem kellett nyaggatni hála égnek, de azért ő már nekem sokkkk .

Sok pasi megirigyelné az biztos az izmait, de azért egy határ van nálam, mert én nem akarok fitness versenyekre járni, na ők már nekem nagyon nem tetszenek !

2012. szept. 11. 18:18
 12/42 anonim ***** válasza:
Hát figyelj a videóban lévő csaj szerintem iszonyat jól néz ki de erre elmondod róla, hogy ő neked sok de azért belinkelsz olyan képet amihez még szteroid is kell. :D
2012. szept. 11. 18:20
 13/42 A kérdező kommentje:

héé, én nem mondtam, hogy nem néz ki jól, de azért a videóban lévő lányon látszik, hogy nem hobbiból járogat le hetente háromszor , hogy feszes teste, kerek feneke legyen , nemde ?!

Amúgy a kép amit linkeltem , tetszik és kész, én nem tudhatom hogy az szteroid vagy nem, nem értek hozzá, ennyi, de küzdök érte, hogy legyen izmos hátam , ennyi .

Én csak segítséget kértem :D

Amúgy ha megengedi valamelyik lány, fel fogom venni videóra ahogy edz hátra és feltöltöm . Nem hinném, hogy mind szteroidozza magát, vagy igen ?:(

2012. szept. 11. 18:24
 14/42 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy csak most lendülnél bele, elég magasra tetted a lécet ezzel a háttal :D

Azért egy év tanulóidő kicsit soknak tűnik csak a gyakorlatok megtanulására, bár sokszor olvasom, hogy akik sok éve edzenek, az első 1-2 évüket kísérletezgetésként, belelendülésként írják le, szóval lehet benne valami. A helyes végrehajtások érdekében viszont nagyon jól jöhet egy edző, akár csak pár óra erejéig, hogy minden gyakorlatot megtanítson, hogy ne sérülj meg. Meg például otthon külön hasazni felesleges, célszerűbb a terembe egybe lenyomni, mellet is edzeni legalább a kicsitnél kicsit jobban.

Tápkiegek: vitamin helyes, edzés utánra fehérje+szőlőcukor jó, a következő pluszok nem sorrendben kreatin, glutamin, bcaa, no fokozó, hogy mi micsoda a sárga oldalon el tudod olvasni.

És most látom a legújabb kommented, hogy Andreia neked sok, de beraksz egy Christine Rothot?! :D (neveket a videóból és a képed linkjéből tudom)

2012. szept. 11. 18:27
 15/42 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy mire gondoltam. Belinkeltem egy elérhetőt szteroid nélkül. Erre írod hogy ez már neked sok de a fenti képeken lévők is ugyan annyit edzenek ha nem többet mint aki a videóban van és a második még szteroidozik is, ennyi.Az edzőtermedbe járókat meg nem látom de nagy eséllyel egyiknek sincs ekkora háta mint amit te a második képen linkeltél.
2012. szept. 11. 18:27
 16/42 A kérdező kommentje:

Na most majdnem írtam egy csúnyát, hogy mit kapjatok be :D

Belinkeltem egy képet, vagyis kettőt, de most ne ezen lovagoljatok már, hogy pont olyat akarok ... csak hasonlót , hasonló izmosat , érti ?:D

Az egy év tanuló idő személyi edzőnél meg úgy értem, hogy egy két hónap alatt nem fogok nagy változást szerintem látni, és azért gondoltam egy évre, hogy akkor már lesz látszatja is és jobban fog motiválni ....

én a linkelt képeimen csak a hátat néztem, ez a videós lány meg egész testben tényleg nagyon sok már nekem ...

2012. szept. 11. 18:47
 17/42 A kérdező kommentje:

na most aztán toporzékolok :D:D:D

ne a képen és ne a videón lovagoljuk akkor , de amúgy jó veletek vitázni :D , hanem akkor azt kérdezem, ha elmegyek személyi edzőhöz és járok mondjuk egy évig , akkor már mindent el tudok tőle sajátítani, (gyakorlatok helyesen, étkezés mikor mit, tápiegek mikor mit ) , hogy utána tudjam magamnak is csinálni és fogok nélküle is fejlődni ?

Mert pl az ilyet sem tudom, hogy 173 vagyok 63 kg, nekem kell még tömeget növelni ? jó persze ez is így merész kérdés, mert nem tudjátok mit akarok elérni, meg nem láttok :O

2012. szept. 11. 18:52
 18/42 anonim ***** válasza:

Ha a csaj a videóban túl izmos már akkor a fenti második kép a közelében sincs itt láthatod.

[link]

2012. szept. 11. 18:53
 19/42 A kérdező kommentje:
ne bántsatok már :D
2012. szept. 11. 18:55
 20/42 anonim ***** válasza:

De várj itt egy cukibb kép róla itt sokkal kevésbé izmos mint a videóban lévő.

[link]

2012. szept. 11. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!