Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sok fekvőtől lett ilyen a...

A sok fekvőtől lett ilyen a vállam?

Figyelt kérdés
Ha valamit tartok a kezemben aminek van súlya vagy simán felnyújtom a karomat akkor ilyen csíkok , vagy mifene rajzolódnak ki, kb 1 éve csinálok itthon saját testsúlyos edzéseket kizárólag azzal a céllal, hogy jobban bírjam az itthoni fizikai melókat, (a csíkokra kb ilyet értettem [link] )
2012. aug. 31. 12:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

13:53

Veled hál' Istennek lehet normálisan vitázni, te nem vagy olyan szűklátókörű, mint a legtöbb társad. Igazad van, valóban a testépítéshez áll közelebb, ámde sok kérdésnél látom, hogy "fekvőtámasztól nem izmosodsz". Hát lóf*szt, épp erre próbálok rávilágítani, hogy nem csak súlyzózástól izmosodik az ember, hanem bármilyen testmozgástól. A focisták és a futók sem véletlen izmosak, pedig úgy tudom, hogy nekik kifejezetten nem ajánlják a súlyzós edzést, mert a nagyobb test lelassítja őket. Érted már, hogy mit próbálok elmagyarázni? :)

21:10

Veled viszont nem értek egyet, abból az okból, hogy aki mondjuk már húsz éve zsákot cipel, az ahhoz van szokva, a testépítő meg egy rúdhoz, ergo lehet, hogy a testépítő megemeli a zsákot, de nyílván a "zsákcipelő" lesz az, aki hosszabb távon képes lesz ezt csinálni. Természetesen ugyanez fordítva, a zsákcipelő lehet, hogy kinyomja mondjuk a 100 kg-ot egyszer szenvedve, a testépítő viszont nevetve fogja ugyanezt 25-ször. Érted a lényeget?

Mellesleg a mi városunkban az összes ilyen favágó pofa alkoholista, úgyhogy nem csodálkozok ezen, szerintem még egy lakótelepi öleb is kenterbe verné őket. De ez egyéni megfigyelés, lehet hogy nálatok a favágók keményebbek, te meg még keményebb vagy. :)

Mellékesen megemlítem, hogy a hozzád hasonlókat egy egyszerű trükkel győzöm le: fogadjunk, hogy én eltolom talicskán, amit te nem! Jön a válasz, hogy aha persze, aztán megmondom nekik, hogy üljenek bele a talicskába... Tudom, régi és idióta poén, de volt már, hogy bejött.

Mellesleg nem akarok többet vitázni, mert ti vagytok többen, ebből pedig az következik, hogy mondhatok bármit, ti meg sem hallgattok, mert úgyis nektek van igazatok. Olyan ez, mintha egy csapat narkósnak akarnám elmagyarázni, hogy a kokain káros. :) Azért haragot nem szeretnék.

2012. szept. 1. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:

Figyu, most normális leszek:)

Fekvőtámasztól csak picike izmaid lesznek és a focisták is végeznek súlyzós edzést. Ronaldo is rendszeresen teremben edz, hidd el.

Nem ördögtől való a súlyzós edzés, rengeteg sportoló gyúr, pl a futók is. Usain Bolt is guggol nagy súlyokkal, vagy a boxolók is edzenek súlyzókkal, de én már voltam egy teremben a kéziválogatottal is.

2012. szept. 1. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm, Montez. Körbenéztem a válaszok körében, és láttam, hogy 27 éve edzel, őszinte gratulációm. Egy kis nyelvi félreértés lehet amúgy a dologban, mert nekem már pl Lil Wayne is izmosnak számít, nektek meg azért máshol kezdődik az izom. Tudom, hogy fekvőtámasszal nem lehet sok izmot elérni, minden nap csinálom, és nem vagyok izomállat, bár nekem így jó, és még a barátnőmnek is tetszek, tehát nekem nem kell több.

Ha neked írtam azt, hogy patyolatb*zi, akkor bocsi, csak tudod, felment a pumpa... :) És örülök, hogy sikerült lezárni ezt a vitát.

Mármint remélem, sikerült lezárni... :)

2012. szept. 2. 00:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, 27 éve nyomom, de nem koxolok. Szóval azért nem vagyok egy brutál nagy állat. Szoktam én is fekvőtmaszt, húzódzkodást és egyéb saját testsúlyos gyakorlatot betenni az edzéseimbe, mert így érzem teljesnek.
2012. szept. 2. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!