A sok fekvőtől lett ilyen a vállam?
Figyelt kérdés
Ha valamit tartok a kezemben aminek van súlya vagy simán felnyújtom a karomat akkor ilyen csíkok , vagy mifene rajzolódnak ki, kb 1 éve csinálok itthon saját testsúlyos edzéseket kizárólag azzal a céllal, hogy jobban bírjam az itthoni fizikai melókat, (a csíkokra kb ilyet értettem [link] )2012. aug. 31. 12:36
1/24 A kérdező kommentje:
kicsit hazudtam , mert a fekvőt +30kg hátsúllyal csinálom..
2012. aug. 31. 12:39
2/24 anonim válasza:
Milyen csík? :) A fekvőtámasznak semmi köze a vállakhoz.
3/24 anonim válasza:
Kicsit bedolgozik az elülső váll a fekvőnél, de messze nem a leghatékonyabb módja a fejlesztésének.
Akkor inkább kézállásban legyen fekvőtámasz egy falnál, így jobban terheled a vállizmokat, de igazán jól megedzeni súlyzókkal tudod.
4/24 anonim válasza:
Igazán megedzeni szénlapátolással, raklappakolással, fahordással és egyéb fizikai munkákkal tudod, nem súlyzókkal. Tudjátok, az állítólagos "igazi" férfi a súlyzót emelgeti, de valójában az igazi férfi a munkától izmos, és nem a súlyzótól.
5/24 anonim válasza:
Utolsó,ezt mégis mi alapján gondolod így? :-)
6/24 anonim válasza:
Én pl mérnök vagyok gyógyszergyárban, akkor utána menjek még rakodni? Igazi férfi, lol.:)
7/24 A kérdező kommentje:
hahahhaha :D van benne valami
2012. aug. 31. 16:17
8/24 anonim válasza:
Ez egyértelmű, hisz az összes erőemelő, súlyemelő, erősember versenyt a rakodástól,lapátolással,építkezésen megerősödött emberek nyerik, azok akik súlyzót emelgetnek sehol nincsenek XDDD
Van ez így, hogy az irigység elnyomja a logikát :D
9/24 anonim válasza:
Ahogy anyám mondta:
Régen a munkával edzették magukat a férfiak, de nem is volt ennyi jótestű férfi, mint manapság.
:D
10/24 anonim válasza:
Oké, legyen nektek igazatok, de azért nézzetek szét a gettókban... A négerek 90%-a fizikai munkát végez, emellé keveset eszik, mégis megszégyeníti az összes kondist. Ja, és nem vagyok irigy, nekem nincs szükségem strandizmokra... Ha már izom, akkor legyen benne erő, amivel segíteni tudok másokon, ne csak dísz legyen a testemen ;) Lehet, hogy nincs olyan testem, mint amit a mai p*csák elvárnak, de legalább nem f*sok be, ha a hűtőt arrébb kell tolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!