A sok fekvőtől lett ilyen a vállam?
62%-os, ne égesd már magad, milyen strandizmokról beszélsz? Bármiben erősebb vagyok nálad. Hűtővel együtt arrébb teszlek.
A négerek is súlyzóznak, nem raklapot pakolnak egész nap a gettóban.
Nézz már meg egy bodybuildert, pl Kathi Bélát. 300 kg-ot nyom fekve és még többel guggol. Összetörne mint a ropit kisgyerek. Te mikor tudsz 100 kg felett fekvenyomni pl??
Szóval gondolkozz már mielőtt egy súlyzós edzést végzőt gyengének ítélsz!!! Nem vagy nagyon okos!!
23:37
Azért ők sem csak a zsákcipeléstől lettek ilyenek.
Montez babám, nem széttörni kell az embereket, hanem fogj szépen egy lapátot, és tedd magad hasznossá. (Vagy ez neked nem megy?) Itt látszik meg, hogy gyökér vagy, egy igazi testépítő sosem fitogtatja az erejét, főleg nem használja arra, hogy a nála gyengébbeket legyőzze. Ez cigánykodás, barátom.
Mellesleg nem tudom, hogy ki vagy, és te sem tudod, én ki vagyok. Gyere nyugodtan verekedni, én nem félek. Majd jót csicsikálsz egy hideg fiókban 45-ös kaliberrel az agyvelődben, te patyolatb*zi. Nem neked szóltam be, akkor mi a gördeszkát pattogsz? Azt hiszed a testépítés a minden, én ehelyett nyelveket tanulok, mert szerintem az hasznosabb. Neked a súlyzózás tetszik, akkor csináljad. Attól nem kell nekiugrani a másiknak, aki választ ad. Vagy a Danabol már elvette azt a kevés eszedet is?
Akik meg Afrikában a földet lapátolják, lehet, hogy erősebbek, mint te vagy én. Nem minden a látható izom. Ismerek embert, aki olyan genetikával született, hogy a háta akkora, mint Ronnie Colemannek, de egy fekvőt nem tud kinyomni... Attól, hogy valaki nagydarab, nem feltétlen lesz erősebb, ezt értsétek már meg.
Mellékes megjegyzés: mennyi izom van egy karatéson, egy kung-fuson? És, kettétörné a csontjainkat? Na látjátok...
7:12
Valószinűleg nem. Csak én arra próbálok reagálni, hogy az oldalon sokan hangoztatják, hogy súlyzó nélkül nem lehetsz izmos. Pont most linkelted be a bizonyítékot, hogy igenis ez lehetséges, köszönöm szépen.
És azt honnan tudod, hogy kitörné a csuklóm? Ismersz, tudod ki vagyok? Lehet, hogy egy 210 centis néger, lehet hogy egy 155 centis mexikói, lehet hogy egy 180 centis fehér, de az is lehet, hogy egy öltönyös japán. Ha nem ismersz, ne alkoss véleményt.
Obrigado! :)
"Valószinűleg nem. Csak én arra próbálok reagálni, hogy az oldalon sokan hangoztatják, hogy súlyzó nélkül nem lehetsz izmos. Pont most linkelted be a bizonyítékot, hogy igenis ez lehetséges, köszönöm szépen."
Figyu,nem arról van szó,hogy nem lehet izmosodni fizikai munkától.Biztos,hogy lehet valamennyit,és erőben is jobb lesz az ember.De amit csinálnak a videóban az inkább a testépítéshez áll közelebb,mint a fizikai munkához.Csak amit írsz az első válaszodban,az azért megmosolyogtató.
Én felteszek húszezret tétnek, hogy bármelyik versenyre, ahol fel kell emelni mázsákat, odaküldesz egy fizikai munkást, még középmezőnybe sem kerül egy súlyzókat emelgeő sportolóval szemben...Lehet zsákcipeléstől kezdve, akármi a feladat...a munkás összehal azon súly alatt, amit egy gyúrós használ. Ennyit az erőről.
Mellesleg arra a ghetto workout videóra reagálva, 2:13-nál a néger a háttérben...olyan mellizmod nem lesz kox nélkül, akármennyit gyúrsz, erre bármit felteszek. Egy testépítő lehet nem csinál meg 50 fekvőt, de egy hűtőt röhögve arrébbpakol.
Nem a levegőbe beszélek, mert most épp favágó telepen dolgozom és a sok "munkától erős" arcot odaverem favágásban,fűrészelésben, pedig most először fogok fejszét a kezemben 8 órában.
Engem is bekóstoltak párszor, hogy a gyúrástól csak strandizmod lesz. Én odaálltam és megmondtam, válasszon ki bármit, bármit a környéken és ha többször emelem fel, mint ő akkor befogja a száját. Mindig én győztem, utána kuss volt az építkezésen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!