Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor gömbölyödik már végre a...

Mikor gömbölyödik már végre a vállam?

Figyelt kérdés
edzem,edzem de még nem nagyon látom,pedig azért műr nem 2napja nyomom,nem rossz,csak nem megfelelő,szeretném ha gömbölyű lenne a deltám,végzek oldalemelést,mellről nyomás,nyakmögól,arnold nyomás,mellhez húzás szóval változatosan,mennyi idő mennyi edzés munka mikor kicsit kezd gömbölyödni,vagy ezis genetika a gömbölyű váll?
2012. júl. 26. 18:56
1 2
 1/18 dirtboy ***** válasza:
mivel nem vagyok jós ezért csak annyit tudok mondani hogy türelem.
2012. júl. 26. 18:58
 2/18 A kérdező kommentje:
de előbb utobb elkezd majd vagy nem mindenkinek olyan?
2012. júl. 26. 19:00
 3/18 anonim ***** válasza:
Genetika és étrendfüggő is. Nehéz megtippelni mikorra lesz jó.:)
2012. júl. 26. 19:01
 4/18 anonim ***** válasza:

A legfontosabb kerdes, hogy mennyit edzel? Mert az nem mindegy.

Csinalhatod a gyaksikat minden nap, sot naponta ketszer is, de ha nem megfeleloen (mennyiseg, suly stb) akkor 2 honap mulva sem lesz eredmenye.

Csinalhatod oket megfeleloen es 2 het mulva mar mas is eszreveszi a valtozast!

A lenyeg, hogy kemenyen kell dolgozni es sokkolni az izmokat. Ha addig csinalsz egy gyaksit, hogy tovabb mar nem birod (teljes izom kimerulesig) akkor a test minden erejevel azon lesz, hogy megnovelje azt az izmot, hogy legkozelebb ilyen ne forduljon elo.

Masnap az izomlazad pihentesd. Dolgozz masik izomcsoporton.

Aztan harmadnap megint sokkold.

2012. júl. 26. 19:45
 5/18 A kérdező kommentje:
a vállat azért elég nehéz megedzeni:D
2012. júl. 26. 19:46
 6/18 dirtboy ***** válasza:

ma 19:45

a hülyeségedet tartsd inkább magadban

2012. júl. 26. 19:47
 7/18 anonim ***** válasza:
ma 19.45, nem jól látod a dolgokat. Kétnaponta válledzésből gyorsan túledzés lenne, semmit nem fejlődne. Javaslatom; heti egyszer egy izomra, de keményen. A vádli és has mehet többször. Mellé tömegnövelő étrend legyen.
2012. júl. 26. 19:52
 8/18 A kérdező kommentje:
heti 2 váll abszolút nem fér bele?:Dnéha nem bírom ki,meg egy váll edzés amugy sem sok idő
2012. júl. 26. 19:55
 9/18 dirtboy ***** válasza:

nem,a váll nem csak válledzésen kap terhelést más edzésen is dolgozik

azzal meg hogy be iktatsz még egy vállat nem fog gyorsabban fejlődni,csak túledzed aztán sehogy nem fog,sőt még gyengülhet is az ereje ami sérülés veszélyes is lehet.

2012. júl. 26. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Ami neked hulyeseg, az nekem mukodik! Oke, nem ketnaponta farasztom ki a vallam, de minden nap dolgozok minden izomcsoportra es minden nap valamelyik izomcsoportot full kimerulesig nyomom. Ilyenkor azok masnapra fajnak. Gyengedebb vagyok veluk de a tobbit edzem, vagy csinalok mast, pl futok, uszok.

Amiota full kimerulesig dolgozok sokkal nagyobb latszatja van, mint korabban amikor csak szamolgattam a rep-eket. Most nem szamolok semmit, csinalom amennyit birom. Es mukodik :)

Mondjuk en lany vagyok a kerdezo meg gondolom ferfi, en ha akarnek se tudnek Arnold vallakat magamnak, de nalam nem is ez a cel, hanem es formas izmos test, nem dinnyeket akarok.

2012. júl. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!