Heti 4 x 80 perc edzés nem sok ugye?
Figyelt kérdés
Most kezdek neki a "fogyókúrámnak" :D
40 perc aerob-ot és még 40 perc intenzív edzést terveztem
Nem lesz sok ugye? Azért kérdem mert kezdő vagyok, gondolom a haladók többször nyomják :D De én lány is vagyok és nem is hatalmas izmokat szeretnék, csak szép alakot.
:)
2012. aug. 26. 18:44
31/38 anonim válasza:
Nem kell tudni. Beállítja a fehérjét 2,5g*ttkg-ra, a ch-t pedig kb 2g*ttkg-ra és nézni kell a változást. Ha nincs meg a fél kh fogyás hetente, akkor lejjebb kell vinni a ch-t. A fehérje ne változzon. Ilyen egyszerű ez.:)
32/38 *Glissade* válasza:
Áhhh, még jó, hogy nem ástam bele magamat ebbe. Tök macerás ez a számolgatás, már az elején elvesznék benne.
33/38 anonim válasza:
Nem olyan durva ez, csak egyszer kell jól kiszámolni az étrendet, kb 2 perc az egész. Utána a beállított étrendet könnyű változtatni. Ha sok a ch, akkor elveszel 30g rizst vagy zabpelyhet és kész.
34/38 *Glissade* válasza:
Nálam müködik úgy is, hogy ha fogyni akarok akkor kicsit kevesebbet eszek, ha hízni, akkor meg kicsit többet.
35/38 anonim válasza:
Ja, működik, de nem mindegy, hogy miből fogysz és mire hízol. Mert sza@r étrenddel izomból is lemegy és löttyedt lesz a forma nem feszes. Tömegnöveléskor meg nem zsírt akarunk felszedni. Szóval nem mindegy az étrend. Ha mindegy lenne, akkor bárki lehetne fitnesz modell testű sz@r étrenddel is.
36/38 *Glissade* válasza:
Izomból csak akkor megy le, ha van miből fogyni belőle:)
38/38 *Glissade* válasza:
Tehát csak a testzsír százalékomat tudom ezzel befolyásolni, de abból sem nagyon van mit fogyni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!