Melyik a leghatásosabb zsírégető edzés? Az intervallumos (1perc laza, aztán 1 perc kemény és ez kb 20percig), az aerob (60perc 130-as pulzus alatt) vagy ha semmi nem érdekel csak h minél több kalóriát írjon a műszer (gondolom ez biztos nem:D).
Szia!
Az intervallum sokkal hatásosabb zsírégetés szempontjából. De ez csak a képlet egyik fele:)
A másik az étkezés...
Hiába hajtasz arra, hogy minél több kalóriát írjon ki a gép, ha közben kb. ugyanannyit vagy többet eszel meg, nem fogsz egy dekát sem fogyni.
"súlyzós edzést végzek heti 3x,és e mellé kéne valami hatásos amivel leszedhetem a párnát a hasamról,és heti hányszor kell végezni?"
Dötsd el melyiket akarod először, fogyni vagy izmot építeni?
Mert a kettő együtt nem mükődik...
Hello Glissade, Nyusz!
hmm.. 3 intervallum, 2 kardió, és még súlyzózás is? mindjárt összeszégyellem magam, én nem edzem ennyit :D
Kérdező, mindkét választ megfogadnám. de Nyusziétól nagyon fáradt leszel :DD
azt írta hogy heti 2 intervallumos, 3 aerob. kemény intervallumos edzésből hetente 2-3-nál abszolút fölösleges többet csinálni!
előbb elírtam, felcseréltem a két számot, de ez részletkérdés, elnézést érte.
megy a kéz: kedves tőled.
azért nem kell heti 3-nál több intervallum edzés, mert ez a teljes kifárasztásig tart. minden nap ha szétbombáznád az izmaid, akkor a teljesítményed visszaesne, úgy meg már nem az igazi az edzés sem. tehát ha heti 3-nál több edzés jólesne, akkor nem csinálod elég keményen :)
Értem,egyébként még az intervallumosat életemben csináltam kb 1x csak most ugye elértem oda (eddig futottam meg súlyzóztam de a futásos részt valszeg nem megfelelően).Hogy 185cm/77kg vagyok és most eléggé stagnál a fogyás,pedig már nemkéne sok.Mondjuk a vége a legnehezebb^^.Szal akarok valami újat és kb valahogy így fog kinézni:
hétfő:mell,bicepsz
kedd:intervallumos,has
szerda:hát,váll
csüt:aerob(60perc)
péntek:tricepsz,intervallumos
szombat:aerob,has
vasárnap:intervallumos+ha van még valami erőm akkor még has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!