Melyik a legerősebb, leghatásosabb zsírégető?
Szia!
Igazából ezek a "szírégetők" csak aktív mozgás mellett segítenek egy keveset mozgás nélkül semmit nem érnek sajnos.
Szerintem enyhe szobabicikli vagy úszás szóba jöhetne mivel ezeknél kíméletesebb mozgást nem nagyon találasz.
u.i.
A második válaszoló semmilyen vicceset nem írt!! persze sajnálatos ami veled történt de azért a hozzászólásod alapján te sem vagy éppen egy jóindulatú személy!
"A diéta sz@art sem ér"
Te sík vagy ,szerintem még életedben nem diétáztál normálisan. Fogadjunk hogy akkor is tömted a fejedbe az édességet meg a zsíros kajákat.
Olyan hogy zsírégető szer nincs! Akkor szerinted lennének kövér emberek?Gondolkozzál már!
Diétázz normálisan kalóriaszámolással,és ne tömd a fejed minden sz@rral! Én 4hónap alatt fogytam 21kgot "diétával".
Rosszul fogalmaztál kérdező.Helyesen-a te diétád sz@rt sem ér.
Ha ilyen komolyan korlátozott vagy a mozgásban,akkor gyógytornásszal kellene összeállítani egy egyéni programot neked.
A zsírégetőt meg aerob-kardió edzések előtt kell bevenni,ez nálad kilőve,uh nem erre van szükséged szerintem.
Ezt olvasgasd át inkább-
Hali!
Ha tudod,hogy nem tudsz úgy mozogni, akkor tényleg gyógytornász nélkül bele se fogj. Amúgy meg én dinnyekúráztam és már 2 nap alatt lejött 2 kiló és ebédre ettem mást is. Alternatív dolgokat is próbálj ki ha korlátozott a mozgásod.
UI: az oldalt nem azért hozták létre,hogy a kérdés-válaszokban az emberek káromkodjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!