Heti 4 x 80 perc edzés nem sok ugye?
Most kezdek neki a "fogyókúrámnak" :D
40 perc aerob-ot és még 40 perc intenzív edzést terveztem
Nem lesz sok ugye? Azért kérdem mert kezdő vagyok, gondolom a haladók többször nyomják :D De én lány is vagyok és nem is hatalmas izmokat szeretnék, csak szép alakot.
:)
Igen... persze eggyetértünk.
A kérdezőn múlik a döntés, úgy is, hogy kinek a válaszát fogja elfogadni.
Gondolom ő is lány:)
Ezt sem látod jól. Mi nem számolunk kalóriát. Tápanyag mennyiséget számolunk, fehérjét, ch-t és zsírt. Az mellékes, hogy ez kiad egy kalória értéket, de azt nem nézem.:) De ezt nem egy nagy dolog kiszámolni és összeállítani.
Igen, az már egy haladás, ha nem veszed meg azt, ami nem kell az étrendbe, de ez nem elég.
Érdekes, nekem eddig elég jól bevált ez a módszer is:)
Bár az tény, hogy nem azonos a célunk:)
Ha izmokat akarnék, akkor nyilván úgy csinálnám, ahogyan ti.
Hűha köszönöm a sok választ! :)
Nem, szemetet semmiképpen nem szeretnék enni, mekis kaja (nem ettem hónapok óta), kóla édesség ilyenek el lesznek felejtve.
Az igazat megvallva nem a kaja miatt híztam el (bár ne egy bálnát képzeljetek el, mindössze 5 kiló súlytöbbletem van) hanem mert egy csomót ülök és ültem a múltban is, nem mentem el sportolni.
De tudom: zöldség, gyümölcs és kevés szénhidrát :) És fehérje :)
Rubint Rékával én úgy vagyok hogy kipróbálom, aztán majd átváltok valami másra. Lényeg hogy kitartsak már valami mellett és végre leadjam ezt a pár kilót.
Szorítsatok :)))
Ha van valakinek még valami tippje, hozzászólása, azt szívesen "meghallgatom" :D
Van tippem: gyümölcsöt csak óvatosan diétában, mert a fruktóz az csak a májba megy és ha az telítődik (50g), akkor bizony megy zsírba. Szóval ne sokat belőle.
Így kellene:
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
Szurkolok neked:)
De nincs valami olyan sport, amit nagyon szeretsz és már régóta ki akartad próbálni?:)
Ne a fogyás legyen a célod, hanem az, hogy "élvezd" a mozgást amit csinálsz, akarj benne fejlődni!
ui.: Az élvezni, nem azt jelenti, hogy mozgás közben kellemesen érezd magad, mert akkor pinalegyezést csinálsz!
Nem edzés közben kell jól érezned magadat! Csak egyszerüen szeretni, és minél inkább a rabjává válni:)
Nem hinném, hogy Rubint Réka lenne álmaid ne továbbja...
De ezt te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!