Heti 4 x 80 perc edzés nem sok ugye?
Most kezdek neki a "fogyókúrámnak" :D
40 perc aerob-ot és még 40 perc intenzív edzést terveztem
Nem lesz sok ugye? Azért kérdem mert kezdő vagyok, gondolom a haladók többször nyomják :D De én lány is vagyok és nem is hatalmas izmokat szeretnék, csak szép alakot.
:)
"Hanem az étkezésen! Ha van egy megfelelő étrended akkor elég mellé heti három x40 perc! És a napi 3x étkezés legyen meg! Mert gondolom nem szenvedni akarsz, hanem fogyni!:)"
Igen, az étkezésen van a hangsúly...
Nem értem milyen napi 3x-i étkezésről beszélsz...:)
Nem ez a lényeg, hanem a bevitt kalória mennyiség, ha már itt tartunk!
Ugyanakkor a legutálatosabb dolog az étel mérése és a kalóriák számolása.
Remélem a kérdező sem akar fogyis p.icsa lenni!
Egszerűen nem kell levenni a polcról a szemetet, és akkor nem fenyeget a veszéy, hogy meg is eszed!
Kalóriát a testépítők számolnak!
Ha meg szenvedés az egész, akkor inkább ne csináld!
Úristen de sok itt a hülye válasz...
Kérdező!
Így kell csinálni:
Heti 3x súlyzós teljes testedzés 2hónapon át, utána lehet osztott.
Heti 3-4x 40-50perc aerob edzés (azokon a napokon amikor nincs súlyzós).
Emellett számolni kell a fehérje, szénhidrát és zsír bevitelt és ezt minőségi tápanyagokból bevinni!
Így heti 0,5-1kg a normális (első héten lehet kicsit több).
Így KELL csinálni, hogy jó legyen.
csakii1!
Nem mindenki jár konditerembe, és nem mindenki annyira kemény, hogy ennyi edzést amit te leírtál kezdőként végig tudjon csinálni!
Glissade, ne vedd kötekedésnek, de pont te írtad, hogy heti 3 edzés elég és mellé a heti 4 aerob, olvass vissza. És, hogy ne legyen p*nalegyezés. Ha meg más ír valamit, akkor ne legyen keménykedés? :)
Csakii1 tökéletesen leírta, hogy mit kell tenni.
De nem értem, hogy miért akartok mindenkiből konditermest csinálni!
Értem én, hogy tényleg bevált módszereitek vannak, mindenre. Ami valóban eredményes is.
De ez egy egész életmód váltást követel.
A konditermes az nálad egy külön kategória? Az csak egy megfelelő hely, ahol nagyon sokféleképpen lehet edzeni. Ettől nem lesz izomállat senki, mert egy jól felszerelt teremben teszi. Ott is lehet sz@r és jó edzéseket végezni, mint itthon is. Én itthon edzem, így nem vagyok termes.:)
A jó formához pedig igenis életmódváltás kell, ami a megfelelő étrendet is jelenti. De gondolom, ebben egyetértünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!