Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ne végezzek fenékre tornagyako...

Ne végezzek fenékre tornagyakorlatokat, ha fogyni szeretnék belőle?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha laposabb lenne, de ha nincs helyi fogyás, és csak az izom nőne meg (vagy emelkedne meg kicsit) a zsírréteg alatt, akkor még nagyobbnak látszódna a hátsóm. Akkor csak aerob mozgást szabad végezni addig, amíg el nem tűnik a háj?

2012. aug. 26. 15:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
időkere = időkre
2012. aug. 26. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát hallod, ha jönnek az ínséges idők, a fenekedből fogsz táplálkozni :D

Amúgy gyakori eset a nőknél (spec a kategória ilyen témájú kérdéseinek 95%-a ilyen), hogy túlzóan vélekednek magukról, enyhe testképzavaruk van, és túl nagynak/rossznak látnak valamit, ami a külső szemlélő számára nem az. Nyilván látatlanban nem tudjuk megítélni, de ez is jusson eszedbe. Olyanokon tudnak a nők aggódni, hogy hihetetlen :P

2012. aug. 26. 16:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát, köszi, jól esik, amit írsz, remélem, hogy tényleg így van, és mások szemével nézve nem olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek saját magamat látom a kirakatüvegekben. :)
2012. aug. 26. 16:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha valaki olvassa még a topicot:

megvan minden eszközöm már a súlyzótól, lábsúlytól kezdve a kalóriatáblázatokig, mostantól kezdeném az edzést, és a fogyókúra kilőve, mert ha eredményes, akkor sem segít az alakomon. :(

Átrajzoltam két fotómon a körvonalakat, elég katasztrofális, és azt szeretném megkérdezni, hogy meg tudom-e itthoni gyakorlatokkal vastagítani a lábamat annyira, hogy az aránytalanságot csökkenteni tudjam legalább valamennyire, ha tökéletes nem is lesz. És ha igen, milyen gyakorlatot végezzek és mennyit? A kitörés, öt kilós súlyzóval a kezemben például jó? (Szerintem főleg a comb hátulsó részéről hiányzik izom.)

[link]

2012. okt. 3. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát nem kapkodtad el :D

Ne is fogyókúrába kezdj, hanem hízókúrába, mint mondtam! Tömegnövelő étrend + súlyzós edzés, a kitörés jó, de mellé guggolj is, meg minden mást. Hajrá!

2012. okt. 3. 16:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát én mindent agyontervezek, mielőtt belefogok. XD

A sima guggolástól viszont csak elöl érzem, ahogy feszül a combom. Van olyan gyakorlat is, ami hátul is erősíti?

2012. okt. 3. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig a guggolás, mint übergyakorlat, úgy tudom mindkét oldalra jó, kipróbáltam, és tényleg, nézd meg megint, vagy lehet, hogy valamit rosszul csinálsz, nézz utána a helyes végrehajtásnak.
2012. okt. 3. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!