Ne végezzek fenékre tornagyakorlatokat, ha fogyni szeretnék belőle?
Hát hallod, ha jönnek az ínséges idők, a fenekedből fogsz táplálkozni :D
Amúgy gyakori eset a nőknél (spec a kategória ilyen témájú kérdéseinek 95%-a ilyen), hogy túlzóan vélekednek magukról, enyhe testképzavaruk van, és túl nagynak/rossznak látnak valamit, ami a külső szemlélő számára nem az. Nyilván látatlanban nem tudjuk megítélni, de ez is jusson eszedbe. Olyanokon tudnak a nők aggódni, hogy hihetetlen :P
Ha valaki olvassa még a topicot:
megvan minden eszközöm már a súlyzótól, lábsúlytól kezdve a kalóriatáblázatokig, mostantól kezdeném az edzést, és a fogyókúra kilőve, mert ha eredményes, akkor sem segít az alakomon. :(
Átrajzoltam két fotómon a körvonalakat, elég katasztrofális, és azt szeretném megkérdezni, hogy meg tudom-e itthoni gyakorlatokkal vastagítani a lábamat annyira, hogy az aránytalanságot csökkenteni tudjam legalább valamennyire, ha tökéletes nem is lesz. És ha igen, milyen gyakorlatot végezzek és mennyit? A kitörés, öt kilós súlyzóval a kezemben például jó? (Szerintem főleg a comb hátulsó részéről hiányzik izom.)
Hát nem kapkodtad el :D
Ne is fogyókúrába kezdj, hanem hízókúrába, mint mondtam! Tömegnövelő étrend + súlyzós edzés, a kitörés jó, de mellé guggolj is, meg minden mást. Hajrá!
Hát én mindent agyontervezek, mielőtt belefogok. XD
A sima guggolástól viszont csak elöl érzem, ahogy feszül a combom. Van olyan gyakorlat is, ami hátul is erősíti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!