Szoptatás alatt fogyni? Hogyan? Milyen tornagyakorlatokat lhet végezni? Menyit? És szülés után mennyi idővel lehet elkezdeni mozogni?
combról, csípőről és vádliból szeretnék fogyni, mert nagyon sok jött fel a terhesség alatt,és hát itt a nyár, mem takargathatom magam 40°ba...:(
Kérlek segítsetek!!!
Kétféle nő van: az egyik lefogy szoptatás alatt, akármennyit is zabál /már bocs/, a másik pedig ha levegőn él még akkor is hízik. Ez hormonális dolog, nem tudsz mit kezdeni vele. Van, akinek a szervezete csak úgy termel tejet, ha van bizonyos tartalék /vagyis ha ebből vesztesz, nem lesz tejed/.
Ha az első csoportba tartozol, akkor nincs gond, minimális torna és szuper alakod lesz néhány hónap múlva.
Ha a második csoport szerencsétlen tagja vagy, mint pl én is, akkor 2 verzió van: vagy abbahagyod a szoptatást és lefogysz, vagy szoptatsz és büszkén vállalod, hogy ez van és ezt megteszed a gyermekedért.
Én 10 kgt szedtem fel, főleg hason maradt és már nagyon útálom, pedig mozogtam, egészségesen ettem, de semmi:-(
Most 18 hónapos a babó és el fogom választani, majd mindent bevetek, dietetikus is segít.
Természetesen tornázhatsz, normál szülés után akár már 6 héttel, de azzal legyél tisztában, ha veszítesz a testzsírból, lehet kevesebb lesz a tejed, és ez főleg a szülés utáni első néhány hónapban jellemző.
Teljesen átérzem a problémádat, én 1.5 éve ebben a cipőben járok. Kívánom, hogy kiderüljön a szerencsés első típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!