Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le szülés...

Hogyan fogyhatnék le szülés után? A szoiztatástól ténleg lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
A szoptatásra gondolsz? Igen, van aki fogy a szoptatás alatt és van aki hízik...mint én is :)
2010. márc. 3. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, a szoptatástól és a szoptatás alatt is lehet fogyni, csak oda kell figyelni, hogy ne egyél sokkal többet, ne legyen sokkal magasabb a kalóriabevitel, mint az ajánlott. Itt egy jó cikk a témában: [link]

Ha nem viszed túlzásba a szénhidrátokat, hanem inkább kiegyensúlyozottan, rostdúsan, sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét fogyasztva táplálkozol, akkor nem fogsz hízni, inkább fogysz :)

2010. márc. 3. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szó szerint zabáltam a szoptatás alatt és nem híztam semmit, bár fogyni sem fogytam. Mivel a szoptatás 500-600 kalóriát igényel, ha nem viszel be ennyivel többet akkor fogyni fogsz. A probléma csak az, hogy ha nem eszel eleget a tejed is kevesebb lesz.
2010. márc. 3. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
"a szoptatás idején 320-430 kcal többlet energiabevitel javasolt", ha ennyivel többet viszel be és nem édességből, szénhidrátból, az bőven elég. 18 hónapja szoptatok. Terhesség alatt nem híztam, és a szoptatás alatt se. Igaz, nem nagyon eszem édességet,mert nem szeretem. Inkább hús, gyümölcs, zöldség. A kislányom 6 hónapig kizárólag szopott, még fejni is tudtam. Még most is naponta elég sokszor szopik...
2010. márc. 3. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyerek szoptatásakor híztam 2-3 kilót és az ott is maradt sajnos.

Fogyózni nem tudok, mert elmegy a tejem, ha nem eszek rendesen, már meglátszik a tejmennyiségén:(

igy én sportolni kezdtem kis torna, taposógép, szobabicaj, és lassabban ugyan mint máskor, de megindultak a kilók.

2 hónapja csinálom mindennap 1 órát, 6 hós a babám,még csak szopik.

2010. márc. 3. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alkati kérdés is, hogy kivel mi történik. Én mindkét gyerekemnél fogytam szoptatás alatt, és nem is állt meg, bárhogy ettem, amíg napi 4x-i szopira nem csökkent az adagja a babának (na a másodikkal még nem tartunk itt, szóval pontosan nem tudom mi lesz, ő még csak 6 hós).

Nekem a tejem csak akkor csökken, ha nem iszom eleget (meg amikor menstruálok). Mindkettőmnél volt/van tejtesó is. Én inkább hízni szeretnék, vagy legalábbis megállni a mostani súlyomnál, mert az erőnlétem már így sem a legjobb.

2010. márc. 3. 14:25
 7/7 anonim válasza:
ne egyél!:D
2010. márc. 17. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!