Hogyan fogyhatnék le szülés után? A szoiztatástól ténleg lehet fogyni?
Igen, a szoptatástól és a szoptatás alatt is lehet fogyni, csak oda kell figyelni, hogy ne egyél sokkal többet, ne legyen sokkal magasabb a kalóriabevitel, mint az ajánlott. Itt egy jó cikk a témában: [link]
Ha nem viszed túlzásba a szénhidrátokat, hanem inkább kiegyensúlyozottan, rostdúsan, sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét fogyasztva táplálkozol, akkor nem fogsz hízni, inkább fogysz :)
Én mindkét gyerek szoptatásakor híztam 2-3 kilót és az ott is maradt sajnos.
Fogyózni nem tudok, mert elmegy a tejem, ha nem eszek rendesen, már meglátszik a tejmennyiségén:(
igy én sportolni kezdtem kis torna, taposógép, szobabicaj, és lassabban ugyan mint máskor, de megindultak a kilók.
2 hónapja csinálom mindennap 1 órát, 6 hós a babám,még csak szopik.
Szerintem ez alkati kérdés is, hogy kivel mi történik. Én mindkét gyerekemnél fogytam szoptatás alatt, és nem is állt meg, bárhogy ettem, amíg napi 4x-i szopira nem csökkent az adagja a babának (na a másodikkal még nem tartunk itt, szóval pontosan nem tudom mi lesz, ő még csak 6 hós).
Nekem a tejem csak akkor csökken, ha nem iszom eleget (meg amikor menstruálok). Mindkettőmnél volt/van tejtesó is. Én inkább hízni szeretnék, vagy legalábbis megállni a mostani súlyomnál, mert az erőnlétem már így sem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!