Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ne végezzek fenékre tornagyako...

Ne végezzek fenékre tornagyakorlatokat, ha fogyni szeretnék belőle?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha laposabb lenne, de ha nincs helyi fogyás, és csak az izom nőne meg (vagy emelkedne meg kicsit) a zsírréteg alatt, akkor még nagyobbnak látszódna a hátsóm. Akkor csak aerob mozgást szabad végezni addig, amíg el nem tűnik a háj?

2012. aug. 26. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szálkásító diéta legyen és mehet a súlyzós edzés is az aerob mellé.

Diétával nem fog nőni a feneked.

2012. aug. 26. 15:30
 2/17 dirtboy ***** válasza:
szálkásító diéta mellet nem tud a feneked izmosodni,és mivel zsír fogy róla majd ezért kisebb lesz attól még hogy edzed,csak formásabb mert kevésbé fogysz majd izomból mert használod.
2012. aug. 26. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
Mér akarsz te laposabb feneket?
2012. aug. 26. 15:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2012. aug. 26. 15:49
 5/17 A kérdező kommentje:

3-as:

Sajnos aránytalanul nagy és gömbölyű, valószínűleg genetika lehet, oda hízom először, és onnan fogyok utoljára! (Viszont akkor már a többi testrészem nagyon sovány.) Szóval nincs egy arányos alkatom. :/

2012. aug. 26. 15:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Ööö... ugye lány vagy? Csak mert a férfiaknak tetszik ám a gömbölyű fenék, a lapos meg pont nem... sőt, ha elkezdesz fogyni, akkor máshol is még vékonyabb leszel, nem? Inkább szedj fel egy kis izmot, hogy arányba hozd magad, mert azt tudod szabályozni, hogy hova menjen (nyilván ahova edzel). Ergo eddz mindenhova.
2012. aug. 26. 15:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. A gömbölyűségnél is van azért egy bizonyos határ, mert a többi részemhez képest túl nagy. És igen, akkor mindenhonnan fogyni szoktam, ha diétázom, és mire eljutok oda, hogy a fenékből is menjen háj, addigra már nagyon sovány vagyok általában, mivel onnan fogyok utoljára. Lehet, hogy igazad van, hogy inkább izmosítani kellene pl a hátsó combot (vagy hogy hívják :)), hogy vastagabb legyen, így oldalnézetből nem tűnne olyan nagynak a fenék "kipúposodása" :).
2012. aug. 26. 16:07
 8/17 A kérdező kommentje:

Max. ekkorát szeretnék. :) Neki gömbölyű, de arányos.

[link]

2012. aug. 26. 16:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Direktjpg-s linket pls, mert ez a törzsoldalra dob ki.

De ha már kipróbáltad, hogy fogyással máshol nagyon lesoványodsz, akkor miért akarod még egyszer? Nem szép a pálcikaalkat. Igen, izmosítani kéne a lábat, de a felsőtestet is, mert ha csak lábra edzenél, úgy is aránytalan lennél.

2012. aug. 26. 16:16
 10/17 A kérdező kommentje:

[link]

Az a baj, hogy amikor elmegyek egy kirakat előtt, és megnézem magam oldalról az üvegben, ahogy járok, az az érzésem, hogy egy igáslovat látok, aki a nagy kerek farát vonszolja maga után. :D Holott nem vagyok túlsúlyos. (Csak ott.) És akkor megint le akarok fogyni. :) Igazából nem értem a szervezetet, elvileg azért raktároz, hogy "nehezebb időkere" legyen tartalék zsír, amiből energiát nyerhet. Erre, ha mesterségesen előidézem azt a nehezebb időt (azaz kevés energiát veszek magamhoz), úgy ragaszkodik a test ahhoz a francos tartalékhoz, hogy nem igaz, alig akarja elengedni.

2012. aug. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!