Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az edzésterv jó?

Ez az edzésterv jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni edzeni..

Négy évig versenyszerűen kézilabdáztam ahol sok erőléti és súlyos edzés volt..így a kezdő átmozgató edzést kihagynám mert eléggé jó fizikumban vagyok..

Helyette ezt az edzést választottam ki:

[link]

[Viszont otthon csak fekpadom van így a csigás dolgok nem mennek]

Ez így megfelelő lenne csigás gépek nélkül?

+a tömegnövelő étrend az ugye adott..

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy milyen fehérjét esetleg tápkieget vagy kreatint ajánlotok?

Nagyon sokat olvasgattam a testépítésről viszont ezekkel a készítményekkel nem vagyok tisztába:S

Minél olcsóbb annál jobb olyan 10ezrem lenne rá...

Tehát mit ajánlotok?

2012. aug. 12. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez is átmozgató, nem osztott. Viszont a csigás gyakorlatok nélkül majdnem az összes hát gyakorlat kiesik, azt valamivel helyettesíteni kéne. Kiegészítőkből tejsavó fehérje és edzés utáni gyors ch a legfontosabb, ha most kezded kreatin még bőven ráér.
2012. aug. 12. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó lesz kezdésnek 2 hónapig, majd mehet osztott edzés.

A csigás gépes gyakorlatok helyett tegyél be szabad súlyosat.

Edzés után kellene tejsavóprotein+40-50g gyors szénhidrát (dextróz, vitargo). Multivitamin is kell.

Fehérje pl. VPX Syngex, Twinlab whey fuel, Biotech nitro pure whey gold, Stillmass 6:3:1, stb, ha pedig ezeknél is olcsóbbat szeretnél: Activlab muscle up.

[link]

2012. aug. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!