Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki segít összeállítani...

Valaki segít összeállítani egy edzéstervet?

Figyelt kérdés
A bicepsz / mellkas látványos növelése lenne a cél, viszonylag rövid idő alatt. Viszont csak itthon, saját testsúlyos edzésre, vagy egy 1 kilós kézi súlyzóra van lehetőségem... a válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 7. 20:17
 1/7 A kérdező kommentje:
16/F 177 cm és 67kg (ha ez számít)
2012. aug. 7. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ezt sosem értem: mindenki hatalmas bicepszeket akar miközben a tricepsz nagyobb izom :)

Mindegy, a lényeg, hogy mindenre eddz!!

1kg súlyzót meg szépen tedd el :)

2012. aug. 7. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Rövid idő alatt nem lehetséges a látványos növelés. Az 1kg-os súlyzók pedig maximum arra jók hogy... a fenét, azok semmire sem jók! Olvass a fegyencedzsről, az saját testsúlyos edzés. Ja és igen, étrend szükséges lesz, ha szépen szeretnél fejlődni.
2012. aug. 7. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de egyikőtök sem segített ezzel...
2012. aug. 7. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
1kiló?ezt nem is értem hogy gondoltad komolyan furcsa figurák vannak itt,tudod mi 1kiló?SEMMI!ha 1000000000000000évig élnél akkor se tudnád magad vele kigyúrni,ja és mint ahogy már előttem írták ha mindenféleképpen látványos karokat akarsz szerintem inkább a tricepszre fektess nagyobb hangot attól hatalmasnak tűnik a kar nálam is bevált,szóval röviden a válaszom kezdj el spórolni menj el vegyél sulyzókat és ess neki!
2012. aug. 7. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

De segítettünk :)

Tömegnövelő étrend kell. Napi 2g fehérje/tskg és 5-6g ch/tskg.

fehérje: sovány húsok, túró, tojás, halak és protein kieg.

ch.: rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér és -tészta és sok zöldség

Olvasd el a fegyencedzés című könyvet!

[link] ezt olvasd el

2012. aug. 7. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:

utolsó, köszi valami ilyesmit akartam hallani, csak kimaradtak, hogy milyen gyakorlatokat végezzek... :)

ezért tettem fel ide a kérdést, mert nem akarok emiatt elolvasni egy könyvet

2012. aug. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!