Hogyan tudnék összeállítani egy edzéstervet ezek alapján? (bővebben lent. )
Segítenétek összeállítani?:)
Szóval az elsődleges problémám a hasam. Alapból vékony vagyok,de valami oknál fogva hihetetlen mennyiségű zsírréteg van rajta :(
Máshonnan nincs szükségem fogyásra, így is sovány vagyok.
Tehát hallottam,h a kardió edzés az jó, és h inkább a rövidebb és nagyobb intenzitású mozgás pl a biciklizés ?
Gondoltam még arra,h felváltva bicikli-hullahopp karika-felülés ... csak nem tudom milyen sorrendben csináljam , melyiket mennyi ideig stb...
Akinek van tapasztalata, esetleg ilyen szakterületen van írjon és segítsen összeállítani egy edzés tervet.
És ne egyszavas válaszokat ha lehet :D
köszönöm szépen! :)
ja és hátha szükség van erre-- KB. 175 cm és 50gk vagyok
de én nem akarok mindenhonnan fogyni....
meg étrendet változtatni...asszem a mostanival nincs baj...nem eszem hízlaló ételeket... sok vizet iszom, csak azt. soha nem iszom édes löttyöket.
ne haragudj de te valaha is hullahoppoztál,h egyből kizárod,h hatásos lenne... mert nekem nem egy ismerősöm mondta,h hatásos és láttam is a saját szememmel.
csak nekem személyre szabott edzés terv kellene..
add azt amit én
100g zabpehely utána 4tojásfehérje ez a reggeli
100g rízs 200g csirkemell ez 10órakkor
100g rízs 200g csirkemell saláta 12órakkor
edzés 2óra 100g 100%whey pro
50g rízs 100 g csirkemell
3tojásfehérje9 egy pohár tej
tudod mit iszol vizet ami a csapból jön
szegyél multi prot ez egy vitamin nem kel fosznidirekt szel irtam és elmész az edzőterembe na helló remélem segítettem valamit
ma 04:35
Ha turmixba iszod a tojásfehérjét, akk azt felejtsd el gyorsan, mert nyersen vannak benne olyan enzim, amik gátolják a fehérje felszívódását. Főzd, vagy süsd meg, de semmiképpen se idd nyersen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!