Segít valaki összeállítani egy tömegnövelő edzéstervet?
Olyan tömegnövelő edzéstervet szeretnék amit minden nap eltudok végezni. (2egykezes súlyzó, 1 súlyzórúd , húzódzkodó rúd erőszalagokkal, ) most ezek állnak rendelkezésemre. Már edzésben vagyok, tehát nem fogok egyből a közepébe ugrani.
(kondi terembe nem tudok lejárni)
Miert nem tudzs konditerembe jarni??
Ha nincs mas megoldas ,akk minden masnap probald a leheto leghatekonyabban megdolgozni az egesz testedet , es egyel sokat.
De ez hosszutavon nem mukodik ,otthoni edzesel nem fogsz tul jo eredmenyeket elerni ,foleg hogy nemis nagyon vagy tisztaban a dolgokkal.
Hát akkor Joe Weider és Bill Reynolds nem értett a témához. Vagy csak te vagy eltévedve.
ez kicsit elavult elmélet! nem biblia az hanem olyan olvasmány,amit jó ha átnyálazol,de még jobb ha el tudod dönteni mi a hasznos info és mi kevésbé!
az utam a csúcsra című könyvben(arnold),csipő körüli zsírpárnák eltüntetésére seprűnyél a nyakba és törzsfordítás 1000x!-ez is egy baromság!
az előttem szólóknak igaza van,nyugodtan bízhatsz bennük!
az izom nem ismeri fel a "szálkásítás" és "tömegelés" fogalmát! ha csökkented a ch-t emeled a fehérjét megy le rólad a zsír és jó eséllyel némi izom is!
tömegeléskor emeled a ch-t és csökkented a fehérjét.jön az izom+zsír!
ha több ismétlést végzel(ez a használt súlyok csökkentését jelenti),az izom szépen elkezd lebomlani mert fele akkorával is el tudod végezni a gyakorlatot tehát nincs terhelve/sokkolva az izom,így a testnek nincs rá szüksége! ennyi
egyel sok szenhidratot es feherjegazdag + zsiros husokat
krumpli rizs teszta kenyer marhahus disznohus birkahus
az edzest meg tolhatod otthon, csak alakits ki egy rendszert pl reggel x db fekvotamasz felules/haspres kezisulyzoval is rengeteg fele gyakorlatot tudsz csinalni, guggolas kitores. csak a fantazia szabhat hatart. nem feltetlen kell konditerembe jarni ahhoz hogy szep izomzatra tegyel szert
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!