Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Segít valaki összeállítani...

Segít valaki összeállítani egy tömegnövelő edzéstervet?

Figyelt kérdés

Olyan tömegnövelő edzéstervet szeretnék amit minden nap eltudok végezni. (2egykezes súlyzó, 1 súlyzórúd , húzódzkodó rúd erőszalagokkal, ) most ezek állnak rendelkezésemre. Már edzésben vagyok, tehát nem fogok egyből a közepébe ugrani.

(kondi terembe nem tudok lejárni)

2011. ápr. 14. 16:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2011. ápr. 14. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
nem
2011. ápr. 14. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy tömegnövelő edzés. Amíg ezekkel nem vagy tisztában, addig kábé felesleges. Otthon edzeni k@rvára nem hatékony, még akkor sem, ha igazán vágod a dolgokat, így meg pláne.
2011. ápr. 14. 19:52
 4/11 lóf4szJankó ***** válasza:

Miert nem tudzs konditerembe jarni??

Ha nincs mas megoldas ,akk minden masnap probald a leheto leghatekonyabban megdolgozni az egesz testedet , es egyel sokat.

De ez hosszutavon nem mukodik ,otthoni edzesel nem fogsz tul jo eredmenyeket elerni ,foleg hogy nemis nagyon vagy tisztaban a dolgokkal.

2011. ápr. 14. 20:36
 5/11 A kérdező kommentje:
A testépítés bibliájában,mintegy 3 oldalon keresztűl írnak az izomtömegnövelő edzésről. . Ahhoz, hogy az ember izomtömegre menjen, kell nagy súllyal keveset ismételnie, és ahhoz, hogy szálkásodjon kell kis súllyal sokat ismételnie. Reméltem, hogy lesz itt olyan ember aki képes lesz összedobni egy jó kis edzéstervet.
2011. ápr. 14. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
hát akkor téged nagyon csúnyán átb@sztak. A szálkásítás és a tömegnövelés között a kaja a különbség, ez a kis súllyal történő szálkásítás egy hatalmas baromság.
2011. ápr. 14. 23:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor Joe Weider és Bill Reynolds nem értett a témához. Vagy csak te vagy eltévedve.

[link]

2011. ápr. 14. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:

ez kicsit elavult elmélet! nem biblia az hanem olyan olvasmány,amit jó ha átnyálazol,de még jobb ha el tudod dönteni mi a hasznos info és mi kevésbé!

az utam a csúcsra című könyvben(arnold),csipő körüli zsírpárnák eltüntetésére seprűnyél a nyakba és törzsfordítás 1000x!-ez is egy baromság!

az előttem szólóknak igaza van,nyugodtan bízhatsz bennük!

2011. ápr. 15. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:

az izom nem ismeri fel a "szálkásítás" és "tömegelés" fogalmát! ha csökkented a ch-t emeled a fehérjét megy le rólad a zsír és jó eséllyel némi izom is!

tömegeléskor emeled a ch-t és csökkented a fehérjét.jön az izom+zsír!

ha több ismétlést végzel(ez a használt súlyok csökkentését jelenti),az izom szépen elkezd lebomlani mert fele akkorával is el tudod végezni a gyakorlatot tehát nincs terhelve/sokkolva az izom,így a testnek nincs rá szüksége! ennyi

2011. ápr. 15. 10:04
 10/11 anonim válasza:

egyel sok szenhidratot es feherjegazdag + zsiros husokat

krumpli rizs teszta kenyer marhahus disznohus birkahus

az edzest meg tolhatod otthon, csak alakits ki egy rendszert pl reggel x db fekvotamasz felules/haspres kezisulyzoval is rengeteg fele gyakorlatot tudsz csinalni, guggolas kitores. csak a fantazia szabhat hatart. nem feltetlen kell konditerembe jarni ahhoz hogy szep izomzatra tegyel szert

20/f

2011. máj. 15. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!