Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vedtem fehérjét segitenétek...

Vedtem fehérjét segitenétek mibe kell keverni és mennyi vizzel?

Figyelt kérdés
Ezt a fehérjét vedtem: [link] Builder.hu/termekek_reszletes. Htm4? id=5146 mibe kell keverni? és mennyit? Vizbe vagy tejbe? Lécci ne csapjatok be soha nem szedtem ilyet

2012. aug. 7. 12:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Légyszi ne csapjatok be... :D

Najó, kivételesen (de tényleg kivételesen!) Téged most nem csapunk be. :))

2012. aug. 7. 12:20
 2/13 A kérdező kommentje:
komoly választ szeretnék minnél gyorsabban :D
2012. aug. 7. 12:21
 3/13 tiger company válasza:
23%

Fogyassz napi 2-4 adagot. Tejjel finomab.

Ha van shakered akkor rázd fel azzal, vagy turmix is jó.

Egy, vagy kettő púpozott merőkanállal nyugodtan mehet, és minden nap kell fogyasztani de legjobb reggel,edzés előtt és után.

2012. aug. 7. 12:22
 4/13 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy fontos e 63 kilo vagyok
2012. aug. 7. 12:22
 5/13 A kérdező kommentje:
mennyi tejjel?
2012. aug. 7. 12:23
 6/13 A kérdező kommentje:
hány dl tejbe keverjem fehérje bácsit?
2012. aug. 7. 12:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Semennyi tejbe ne keverjed. Testépítő nem iszik tejet.:)

Elrontod vele a fehérje felszívódását sok tejzsírral és tejcukorral. Gondolj bele szegény tejsavóproteinből kiszedik ultraszűréssel a tejcukrot, te pedig visszatennéd tejjel? Na ne már.:)

Szóval CSAK vízel igyad.

2012. aug. 7. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:

1. Megfelelő étrend nélkül semmit sem ér magában a fehérje.

2. A hiányzó fehérjemennyiséget ezzel pótold, olyan adagokban amelyekkel meglesz kb a 2gramm fehérje/testsúlykilogramm. (ha 70 kiló vagy--140 gramm fehérje)

3. Edzés után mondhatni "kötelező" a tejsavófehérje, itt a 0,5 gramm/testsúlykilogramm-nyi mennyiséget igyál meg, és keverj hozzá szőlőcukrot (ha tehetősebb vagy, jobb minőségűt).

4. Én 3 dl VÍZBEN iszom, a tejet dobd ki a kukába.

0. Rossz a link.

2012. aug. 7. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Vettem* :) :)
2012. aug. 7. 12:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Így van.Edzés után közvetlenül fehérjéből testtömegkg/2 mennyiség kell grammban számolva, azaz egy 80kg-os embernek kell 40g. De mivel a proteinkészítmény sosem 100%-os így azzal is számolni kell. Tehát, ha van 80%-os proteined, akkor 50g protein készítményt kell beletenni a shakerbe, hogy 40g fehérjéhez juss edzés után. Majd rá 40-50 percre kell egy teljes étkezés, pl .csirke-rizs-zöldség.
2012. aug. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!