Testformálás otthon és a szabadban?
Figyelt kérdés
Hello, 165cm vagyok és 75kg szeretnék kicsit formálódni mert elég aránytalannak tartom magamat. felül vékonyabb vagyok, lentebb meg gömbölyűbb. Nem valami szélles váll, nem valami nagy mellkas,széles csipő, nagy has. Szóval milyen otthoni módszerekkel tudom magamat esztétikusabbá varázsolni? Miket csináljak? Hányszor edzek egy héten itthon? Kaja az az lenne ami épp itthon van. szóval igy szeretnék kihozni valami formásabb alakot. Válaszokat előre is kösz.2012. aug. 11. 21:14
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés. Mennyi kalóriát vihetek be egy nap hogy a formálódás jó irányba, ne pedig zsirosodáshoz vezessen?
2012. aug. 11. 21:18
2/2 anonim válasza:
ajánlom neked a fegyenc edzést, le is tudod tölteni a netről vagy könyvben is megjelent, nagyon jó abban van edzésterv, a lényege a saját súllyal való edzés, hidd el, hamar meglátszik és tényleg nagyon hatásos :) és fokozatosan halad
a fekvőtámasznál onnan hogy a faltól tolod el magad és visszahúzod magad (legkönnyebb) eljutsz fokozatosan az 1 kezes fekvőtámaszig és minden izomcsoportra van egy gyakorlat amit otthon is könynedén elvégezhetsz, a húzódzkodást kivéve de szerintem meg tudod oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!