Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik hatásosabb,...

Szerintetek melyik hatásosabb, a súlyzós edzés, vagy a saját súlyos?

Figyelt kérdés
És nem arra vagyok kíváncsi melyiket élvezetesebb csinálni! Én egyébként a saját súlyos edzés pártján vagyok, mert olyankor gyakorlatilag minden porcikám erősödik, nem csak az izom. Meg hát jobban is néz ki ha az ember fél kezes fekvőtámaszt csinál, mintha fekvőpadon súlyzózna.
2012. aug. 7. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attó függ, mi a cél. Ha az izomméret és az abszolút erő (nem a relatív), akkor jobb a súlyzós.
2012. aug. 7. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt csinálom egyszerre, úgy a legjobb
2012. aug. 7. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Mer a "jobban néz ki"nek tényleg sok köze van a hatáshoz...
2012. aug. 7. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Az egykezes fekvőről meg annyit, hogy én is meg tudom csinálni, pedig csak egy testépítő vagyok.

De tényleg lehet a kettőt ötvözni.

2012. aug. 7. 21:44
 5/11 A kérdező kommentje:

ma 21:39

Gratulálok! Gondolom ezzel a kommenttel most a tápláléklánc tetején érzed magad.

2012. aug. 7. 21:53
 6/11 dirtboy ***** válasza:

az egykezes fekvő nekem is megy pedig sosem fekvőzök.

számomra pedig pont a súlyzós edzés az élvezetesebb,képtelen is vagyok saját testsúllyal edzeni,az valahogy engem nem érdekel,nem motivál.

nekem az kell hogy nehéz vasakat emeljek,nyomjak.

2012. aug. 7. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak próbáltam rávilágítani önnön paradoxonodra, hogy ha már objektív szemszögből akarod vizsgálni, akkor ne keverj bele ilyen propagand maszlagokat...

Tipikus érvelési hiba.

2012. aug. 7. 22:03
 8/11 NagyonGonosz ***** válasza:
Ha viszonylag kis izomtömeg mellett szeretnél erős lenni akkor saját súlyos. Tömegnövelésre, illetve ha minél erősebb szeretnél lenni akkor súlyzós.
2012. aug. 7. 22:12
 9/11 anonim válasza:
ha súlyzózol akkor bár nagyobbak lesznek az izmaid de túl kötöttek lesznek. Ha erős akarsz lenni akkor saját súllyal ha meg csak a kinézet a lényeg akkor súlyzózzál. Saját testsúllyal sokkal nehezebb és hosszabb idő elérni egy jó alakot.
2013. máj. 12. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó, ne írkálj itt baromságokat. Egy súlyzós edzést végző is végez saját testsúlyos edzést. Mi is végzünk húzódzkodást, tolódzkodást, néha megy a fekvő is. Elárulom, megy az egykezes is, sőt az egylábas guggolás sem megerőltető. Szóval el lehet húzni a fegyences baromságokkal. Régebben is volt saját testsúlyos edzés, de a fegyencedzés című könyv sikeresen átmosta a debil 10 évesek agyát és azt hiszik, hogy legyőzhetetlen szupermenek pár fekvőtámasztól. lol
2013. máj. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!