Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megfelelő...

Szerintetek ez megfelelő lenne nekem? (edzésterv, többi lent)

Figyelt kérdés

Hali, egy 15 éves fú vagyok aki szeretne eljárni gyúrni:na már most,nem vagyok egy "gyenge " gyerek mivel 90kb és 190 cm vagyok.Mondhatjátok nyugodtan hogy még fiatal vagyok ,növök meg egyebek de úgyis fogom csinálni.Ezt az edzéstervet nézem ki: [link]

Étrend szempontjából (mert tudom h kell az is) úgy gondoltam hogy több/szinte csak fehérjét kell ennem tehát húst stb; semmi édesség vagy stb.

Nincs kiszámolt étrendem mert azt úgysem bírnám tartani.

ÉS egy utolsó kérdés,mi dönti el az edzéstervről hogy kezdő vagy haladó?

2012. júl. 27. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

először is: semmi édesség, folyadék csak víz!, tejet NE!

kezdő vagy haladó? intenzitás, gyakorlatok száma, heti edzések száma, szériák száma

2012. júl. 27. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Tömegnövelékor ch is kell.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch): 

fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg. 

Ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség. 

zsír: omega3, lenmagolaj. 

[link]

2012. júl. 27. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha annyi ambíciód sincs, hogy egyáltalán csak megpróbáld betartani a kiszámolt étrendet, nem sok jövőd van ebben a sportban. És ha most kezded akkor egész testes kéne heti 3-szor, nem egyből osztott.
2012. júl. 27. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel jobban járnál kezdőként. Két hónapig csináld ezt, majd utána amit kiszemeltél. Előbb hozzá kell szoktatni a szervezeted a gyúráshoz :)

Am én 14 vagyok és már húsvét óta edzek, semmi bajom és a a magasságom is nőtt(nem áltam le a fejlődésben, vagy ilyen baromság...) Meg persze híztam :)

2012. júl. 27. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Megfogadom őket:D

2012. júl. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!