Minden nap 20 perc ugrókötél + 20 perc hullahopp karika. Szerintetek mit érhetek el vele?
19 éves lány vagyok, max 5 kiló felesleg lehet rajtam, csípő és has tájékon főleg.
A kötéllel a futást váltanám ki, nincs kivel futnom és a környék nem épp megfelelő egyedül szaladgálásra... annyira nem vagyok gyors :D
A karikával a problémás területre szeretnék koncentrálni.
Az étkezésem normális, odafigyelek. Nem tudom mitől szaladt ez most fel rám...
Van ezekkel az eszközökkel tapasztalatotok? Esetleg jó tanács?:) Szálkásodhatok tőle?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A "nincs helyi zsírégetés" azt jelenti, hogy nem lehet csak egy helyről és máshonnan semmit, vagy azt, hogy nem lehet mindenhonnan ÉS valahol koncentráltabban?
És a helyesírás korrekciót is köszönöm, mindig is idióta szónak tartottam, most már értem, hogy tényleg az...:)
a nincs helyi zsírégetés annyi jelent hogy nem lehet csak egy helyről fogyni,tehát nincs ilyen hogy te hasról akarsz és akkor onnét fogysz.
ha fogysz mindenhonnét fogysz de némi különbségek szoktak lenni,ez genetikától függ.
onnét fogysz a legnehezebben ahová a legkönnyebben hízol.
Az, hogy nincs helyi zsírégetés azt jelenti, hogy pl hasizomgyakorlatokkal nem fog lefogyni a hasad. Aerob edzéssel és diétával fogsz lefogyni, de mindenhonnan megy le. Genetikailag meghatározott, hogy honnan milyen ütemben. Ahová könnyen hízol, onnan megy le legnehezebben.
Ezt pedig a hulahopp-ról: [link]
/Mert izzadtam, és úgy formálta a derekamat/
akkor én meg megyek szaunázni ott is izzadok és ezek szerint mire ki jövök szálkásra izzadom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!