Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden nap 20 perc ugrókötél...

Minden nap 20 perc ugrókötél + 20 perc hullahopp karika. Szerintetek mit érhetek el vele?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, max 5 kiló felesleg lehet rajtam, csípő és has tájékon főleg.

A kötéllel a futást váltanám ki, nincs kivel futnom és a környék nem épp megfelelő egyedül szaladgálásra... annyira nem vagyok gyors :D

A karikával a problémás területre szeretnék koncentrálni.

Az étkezésem normális, odafigyelek. Nem tudom mitől szaladt ez most fel rám...

Van ezekkel az eszközökkel tapasztalatotok? Esetleg jó tanács?:) Szálkásodhatok tőle?

2012. júl. 27. 18:29
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A "nincs helyi zsírégetés" azt jelenti, hogy nem lehet csak egy helyről és máshonnan semmit, vagy azt, hogy nem lehet mindenhonnan ÉS valahol koncentráltabban?

És a helyesírás korrekciót is köszönöm, mindig is idióta szónak tartottam, most már értem, hogy tényleg az...:)

2012. júl. 27. 18:51
 12/31 dirtboy ***** válasza:
képzeljétek el akkor mi szálkás óvodások lehetnek,minden nap nyomathatják a hula-hoppot.
2012. júl. 27. 18:53
 13/31 dirtboy ***** válasza:
43%

a nincs helyi zsírégetés annyi jelent hogy nem lehet csak egy helyről fogyni,tehát nincs ilyen hogy te hasról akarsz és akkor onnét fogysz.

ha fogysz mindenhonnét fogysz de némi különbségek szoktak lenni,ez genetikától függ.

onnét fogysz a legnehezebben ahová a legkönnyebben hízol.

2012. júl. 27. 18:55
 14/31 anonim ***** válasza:
42%

Az, hogy nincs helyi zsírégetés azt jelenti, hogy pl hasizomgyakorlatokkal nem fog lefogyni a hasad. Aerob edzéssel és diétával fogsz lefogyni, de mindenhonnan megy le. Genetikailag meghatározott, hogy honnan milyen ütemben. Ahová könnyen hízol, onnan megy le legnehezebben.

Ezt pedig a hulahopp-ról: [link]

2012. júl. 27. 18:56
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Mert izzadtam, es ugy formalta a derekamat (levekonyitotta) amit maskor csak dietaval annyira nem sikerult elerni. Nehez karika kell es ennyi. ES nem ellustulni kozben. Ez az en tapasztalatom, es ez igy volt ha hiszitek ha nem :P
2012. júl. 27. 19:05
 16/31 anonim ***** válasza:
9%
Megprobalom kifejteni: mivel a karika forog a test korul, a dereknak fenn kell azt tartania, amivel ellenerot fejtenek ki az izmok, ergo erositi azt a teruletet.
2012. júl. 27. 19:06
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Jó, de azért nem hisszük, mert nincs helyi zsírégetés, még ha 50 kilós karikád van akkor sem. Az izzadás pedig nem=zsírégetéssel. Az csak vízvesztés. Ez alap dolog, de vitatkozhatunk órákig, ha gondolod.:)
2012. júl. 27. 19:07
 18/31 dirtboy ***** válasza:
72%

/Mert izzadtam, és úgy formálta a derekamat/

akkor én meg megyek szaunázni ott is izzadok és ezek szerint mire ki jövök szálkásra izzadom magam.

2012. júl. 27. 19:08
 19/31 anonim ***** válasza:
9%
De izomlazam is volt a hasamban es a derekamban tole :-) Ez is egyfajta suly, es ha eleg intenziven hasznalja valaki dieta mellet miert nem segithet? Nem vitatkozni szeretnek, csak leirtam a tapasztalatomat :-) vegtere is kaloriat eget, igy miert ne segithetne a fogyast? :-))
2012. júl. 27. 19:12
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem sok kalóriát éget. A nehezebb karika, ha meg is dolgozza kissé az izmokat, akkor sem éget róla zsírt. Mint ahogy mi is nagy súllyal nyomunk fekve vagy bicepszezünk, de attól még nincs zsírégetés, mert nem onnan van zsírfogyás, amilyen izmot éppen dolgoztatsz.
2012. júl. 27. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!