Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó diéta/program? (lent)

Jó diéta/program? (lent)

Figyelt kérdés
L/13 vagyok, és szeretnék pár (nem sok, 3-4) kilót fogyni, és szeretném, ha izmosabb lennék. Azt tervezem, hogy kialakítok egy olyan étrendet, hogy pl. hétfő: főzelék; kedd: tészta...stb. plusz naponta hullahopp karikáznék, ugróköteleznék, görkoriznék, futnék. Jó lenne ez?
2012. ápr. 9. 19:39
 1/4 Krisz85 ***** válasza:

nem, sajnos egyrészt túl fiatal vagy, ha elkerülöd a cukor sz*rokat, kólát, üdítőket, chipset és bonbont, már azzal is nagyon sokat teszel magadért, és mozogj sokat, egyél sok zöldséget és húst, néha gyümölcsöt, és moderáld a tejtermékeket is, pl gyümölcsjoghurt stb, mert az cukor ám!, már ezzel is hatalmas eredményt érsz el, sajna egyrészt fejlődésben lévő vagy, másrészt szeritem 13 évesen nem igazán tudod megoldani úgy a kaját, ahogy szeretnéd, kivéve persze ha milliomosok vagytok és apu anyu ad havi 70 ezret zsebpénznek, mert akkor nem szóltam :-),

egyél legalább 4x egy nap, de inkább többöször, és próbáld a szénhidrátokat, reggel, mozgás után azonnal illetve délután 4 ig bevinni, aztán már csak zöldségeket fogyassz, fehérjét húst, és igyál sok vízet, napi 4 litert alaphangon, de inkább 6 ot.

és ha időd engedi olvass fitness magazinokat, egy idő után rájössz majd mit hogy kéne.

2012. ápr. 10. 06:37
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Akkor kerülni fogom a cukros sz*rságokat, csak az a baj, hogy ilyenkor sokat hoz a "nyuszi"... Mozogni fogok, ugrókötelezni, futni, görkorizni, biciklizni, remélem jó lesz az. ja, és nem vagyunk se milliomosok, se milliárdosok :D
2012. ápr. 10. 09:19
 3/4 Krisz85 ***** válasza:
akkor jó! hajrá hajrá!!
2012. ápr. 10. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) holnap kezdem
2012. ápr. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!