Segítségre lenne szükségem. Milyen alapfelszereltége van egy fitness teremnek? Gondolok itt a gépekre, kiegészítőkre (kézi súlyzók, polifóm, ugrókötél. ) egyaránt.
Nyilván nem Gildára gondoltál, de egy sznívonalasabb fitnessterem is hatalmas pénz ám. Iszonyú költségei vannak az üzemeltetésnek, a gépek ára sem két fillér, utána kell nézni neten, mennyibe kerül egy nagy súlyzókészlet, vagy akár egy futópad, fekvepad, és máris látni lehet, hogy amit itt leírtam gépeket, már jópár százezer fölött vagyunk, és ez még egy parányi része a gépparknak.
De nézzük végig, mik kellenének:
Kardiógépekre mindenképp szükség lenne, akár többfélére is. Minden izomcsoporta kell gondolni, és olyan/annyi gép kell, amivel mindent gond nélkül meg lehet edzeni. Amúgy valóban, én is 20-30 millára kalkulálnék.
szerintem rohadtul nem kell hozzá annyi pénz.
én alapból nem tennék be sok kardió gépet, csak ami szükséges: mondjuk 3 bicikli, 1-2lépcsőzőgép, és 1-2futópad.
ezt megúszod 2 millából kb, nem kell mindenből a legmenőbbet venni, nem kell rá monitor meg ilyesmi, kiraksz a gépek elé egy tévét, és kész.
ezenkívül szükség van 1kezes súlyzókra, kb 50kilóig, mert addig kihasználják. minden súlyból elég 1.
kell egy erőkeret, guggolóállvány, meg ilyen alapok, hogy római pad, scott pad, fekvenyomó, ect.ect.
ez is kijönne kb 10millából.
vagyis én szerintem max 20ból össze tudnám hozni, plusz beraknék még egy finn szaunát, esetleg egy szoláriumot (mert ezekkel sok pénzt lehet keresni) és ennyi.
én pont egy hasonló terembe járók, pincehelyiségbe van, nem egy gilda, viszont jó családias a hangulat, és szinte minden van, amire szükségem van.
viszont olyan helyet találni ami jó helyen van, nehéz és drága szerezni.
ha kész a termed kérek VIP belépőt.
#4:
"szerintem rohadtul nem kell hozzá annyi pénz."
"ez is kijönne kb 10millából.
vagyis én szerintem max 20ból össze tudnám hozni,"
Tehát nem mondtál te se kevesebbet mint mi :D 10-20 millió alatt én is egy ilyen teremre gondoltam, de továbbfűztem, hogy egy NORMÁLIS teremhez, amibe nem 5-en járnak és meg is lehet belőle rendesen élni ahhoz több fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!