Hallotam az Electro Fitnessről. Télleg hatásos? Mennyibe kerül? Milyen hamar látszódik a hatása? Ki szeretném próbálni meg éri? :/
hülyeség,ez az árammal rázós dolog csak lebénult izom sorvadásos emberek izmainak való de azokat is csak kicsit megmozgatja de nem növeli meg semmi ilyesmi.
ha ez az áramos ketyere működne már rég a superbodyn lennék mert évek óta van áramos orvosi ketyerém.
Beteg vagyok nem bírok mozogni ... alig bírok megállni mindig elszédülök 1 éve fekszem már ágyban ...
meghíztam előtte de most lefogytam valamennyit ...
de most lóg a bőröm elvesttem az alakomat ... narancsbőr hájas vagyok nem izmos ... lógó has kar ... stb ...
15L
sajnálom a problémádat nem lehet könnyű,de ettől nem fogsz fogyni ha azt tervezted.
ettől nem fog eltűnni a narancs bőr,nem szűnik meg a lógós bőr.
Erősedni szeretnék ... mert a suliban nem fogom bírni a tempót izmosodnom kéne de hogyan ?! ha nem bírk megállni sem ha sétálok anyummal kell hogy menjek mert elsédülök és belé kaposkodom most is ágyban vagyok :((
úgy szeretnék futni ha tudnék irigylem a többieket
szerintem keress fel egy sport orvost vagy személyi edzőt minden képen olyat aki ért hozzá és személyesen is találkozol vele.
így online nem igazán tudok neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!