Lépcsőzés, ugrókötél, hasprés, hullahopp? Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Napi egy óra intenzív lépcsőzés, kb 20 perc ugrókötelezés, 3x 50 hasprés és néha egy kis hullahoppkarikázás. Ettől lehetek vékonyabb? Illetve ettől megy le onnan zsír ahonnan le tud menni?
Ja és adandó alkalommal futok is.
ha még odafigyelsz egy kicsit az étkezésre is akkor igen, lehetsz :D
lépcsőzéssel a fenekedet formálhatod és egy kicsit a combodat.
ugrókötelezés is jó, ha bírod szusszal
na meg hullahoppkarikázni is tudni kell - én nem igazán tudok... :S
Nos...az ugrókötelet annyira nem javallom az első hetekben, ha még csak most kezded. Mert nagyon megterheli a bokát és a vádlit...nekem is amikor elkezdtem (hiába melegítettem be) éjjelente görcsölt a vádlim. Először csak maradj a többinél, és ha úgy érzed, hogy a lábad elég fitt ahhoz, hogy perceken keresztül bírni fogja a tested súlyát, akkor elkezdheted. De a legfontosabb az, hogy mindegyiknél fokozatosan kell terhelni a tested. A legrosszabb az, ha egyszerre csinálsz sokat.
(Ha segítettem jelöld be hasznosnak lécci!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!