Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden nap 20 perc ugrókötél...

Minden nap 20 perc ugrókötél + 20 perc hullahopp karika. Szerintetek mit érhetek el vele?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, max 5 kiló felesleg lehet rajtam, csípő és has tájékon főleg.

A kötéllel a futást váltanám ki, nincs kivel futnom és a környék nem épp megfelelő egyedül szaladgálásra... annyira nem vagyok gyors :D

A karikával a problémás területre szeretnék koncentrálni.

Az étkezésem normális, odafigyelek. Nem tudom mitől szaladt ez most fel rám...

Van ezekkel az eszközökkel tapasztalatotok? Esetleg jó tanács?:) Szálkásodhatok tőle?

2012. júl. 27. 18:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Az otlet jo, de minden attol fugg, hogy mennyit eszel. Ugyanis egy meghatarozott mertekkel kevesebbet kene mint amennyit megszoktal.

Itt kiszamolhatod: [link]

2012. júl. 27. 18:32
 2/31 anonim ***** válasza:
71%

Szálkásító diéta kell és aerob edzés heti min. 3-4-szer 40-50 perc. Kocogác, bicaj, de jó az ugrókötelezés is.

Helyi zsírégetés nincs, így nem tudsz helyi gyakorlatokkal az óhajtott területekről fogyni. Tehát nem onnan fogysz, amit dolgoztatsz, hanem mindenhonnan megy le zsír, ha kalóriadeficitben vagy. Így én a hula-hoppot (egy l betűvel kell írni, mert nem a halottakról nevezték el, hanem a hula táncosokról) nem tartom semmire, nem fogsz tőle fogyni.

Tehát még egyszer: diéta és aerob edzés kell.:)

2012. júl. 27. 18:36
 3/31 anonim ***** válasza:
58%
nem szeretnélek kiábrándítani, de az tény, hogy a karika alig ér többet 0-nál.
2012. júl. 27. 18:36
 4/31 dirtboy ***** válasza:
62%

ugráló kötél még jó lehet de a hul-hopp karika nem fog érni semmit.

helyi zsírégetés nincs.

szálkásító diéta kell ha eredményt is akarsz.

karnitint javaslok a kötélhez.

2012. júl. 27. 18:38
 5/31 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Nekem dieta es egyeb mozgasok mellett a hula-hopp karika napi 30 perces hasznalata igen is szepen formalta a hasam es a derekam.
2012. júl. 27. 18:42
 6/31 dirtboy ***** válasza:
93%

ma 18:42

gratulálunk ,de ha volt diéta és egyéb mozgás akkor miből gondolod hogy a hula-hopp volt az ami hatásos volt?

2012. júl. 27. 18:43
 7/31 anonim ***** válasza:
42%
Mert ment a diéta és az egyéb mozgások. Ennyi. Karika semmit nem tett hozzá, elhiheted.:)
2012. júl. 27. 18:44
 8/31 anonim ***** válasza:

a kötél jó ötlet,de a hulahoppnak nincs értelme.

alig éget kalóriát,szóval az időtöltésen kívül más értelme nincs.

csinálj helyette 4 ütemű fekvőtámaszt.

vagy ha nem megy a fekvő,akkor csak 3 ütemű fekvőt karhajlítás nélkül.

a szálkásodás a testzsírcsökkentés lehetne egy külön kérdés,de ezekkel a gyakorlatokkal lehet kalóriát égetni rendesen,igen.

2012. júl. 27. 18:46
 9/31 anonim ***** válasza:
ez olyan mint a "húú de jól fogyaszt a tánc". mégis van 1 rakás dagadt táncos ismerősöm.
2012. júl. 27. 18:46
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
Hula-hopp hatásossága: Vagy olyan, mintha azt mondanám, hogy hú de szálkás lettem kártyázással és dominóval, igaz, hogy mellette diétáztam, kondiztam és fociztam.:)
2012. júl. 27. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!