Minden nap 20 perc ugrókötél + 20 perc hullahopp karika. Szerintetek mit érhetek el vele?
19 éves lány vagyok, max 5 kiló felesleg lehet rajtam, csípő és has tájékon főleg.
A kötéllel a futást váltanám ki, nincs kivel futnom és a környék nem épp megfelelő egyedül szaladgálásra... annyira nem vagyok gyors :D
A karikával a problémás területre szeretnék koncentrálni.
Az étkezésem normális, odafigyelek. Nem tudom mitől szaladt ez most fel rám...
Van ezekkel az eszközökkel tapasztalatotok? Esetleg jó tanács?:) Szálkásodhatok tőle?
Az otlet jo, de minden attol fugg, hogy mennyit eszel. Ugyanis egy meghatarozott mertekkel kevesebbet kene mint amennyit megszoktal.
Itt kiszamolhatod: [link]
Szálkásító diéta kell és aerob edzés heti min. 3-4-szer 40-50 perc. Kocogác, bicaj, de jó az ugrókötelezés is.
Helyi zsírégetés nincs, így nem tudsz helyi gyakorlatokkal az óhajtott területekről fogyni. Tehát nem onnan fogysz, amit dolgoztatsz, hanem mindenhonnan megy le zsír, ha kalóriadeficitben vagy. Így én a hula-hoppot (egy l betűvel kell írni, mert nem a halottakról nevezték el, hanem a hula táncosokról) nem tartom semmire, nem fogsz tőle fogyni.
Tehát még egyszer: diéta és aerob edzés kell.:)
ugráló kötél még jó lehet de a hul-hopp karika nem fog érni semmit.
helyi zsírégetés nincs.
szálkásító diéta kell ha eredményt is akarsz.
karnitint javaslok a kötélhez.
ma 18:42
gratulálunk ,de ha volt diéta és egyéb mozgás akkor miből gondolod hogy a hula-hopp volt az ami hatásos volt?
a kötél jó ötlet,de a hulahoppnak nincs értelme.
alig éget kalóriát,szóval az időtöltésen kívül más értelme nincs.
csinálj helyette 4 ütemű fekvőtámaszt.
vagy ha nem megy a fekvő,akkor csak 3 ütemű fekvőt karhajlítás nélkül.
a szálkásodás a testzsírcsökkentés lehetne egy külön kérdés,de ezekkel a gyakorlatokkal lehet kalóriát égetni rendesen,igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!