Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a fekvőtámasz?

Miért nem megy a fekvőtámasz?

Figyelt kérdés
Valamiért képtelen vagyok megcsinálni egyet is, pedig súlyzózom minden nap de nem megy.. Mit csináljak kezdésként? Menni fog valamikor?:/ Elég gáz számomra, hogy egyet se tudok megcsinálni pedig súlyzózom.. 14/F

2012. júl. 26. 11:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Huuh ezt nem igazán értem :/
2012. júl. 26. 13:10
 12/25 kovpet ***** válasza:
Melyik részét nem érted?
2012. júl. 26. 13:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkora sulyt válassz a fekvenyomáshoz,amit 10szer ki tudsz nyomni egymás után,de 11szer már nem. Igy már érthető?
2012. júl. 26. 14:18
 14/25 A kérdező kommentje:
értem!:)
2012. júl. 26. 15:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ágyon már megtudok csinálni 25-t! IGaz hogy még nem jó, de legalább érzem hogy közel vagyok már, meg benne van az akarat, földön még nem próbáltam, holnap megpróbálom!
2012. aug. 12. 00:21
 16/25 anonim ***** válasza:

Első: ez a Fegyencedzés buzéria mi? Én is szoktam ajánlani és most is ajánlom,de nem fikázok le azért mást.El kellene felejteni ezt az "amit én csinálok király,minden más szar" stílust.

Kérdező: Én is a Fegyencedzés című könyvet javaslom,mert a teljes fekvőtámasz az az ötödik lépés a tízből és így szépen,fokozatosan el fogsz jutni hozzá úgy,hogy közben erősödsz is,nem csak szenvedsz.Az ágyon pedig azért tudsz csinálni 25-öt,mert rugózik és rengeteget rásegít.

2012. aug. 14. 19:07
 17/25 A kérdező kommentje:
nem rúgos, kihúzható fotelágy! kemény ágy!
2012. aug. 14. 22:20
 18/25 aikiboxer ***** válasza:
Kérdező, ez így autodidakta módon nem fog menni. Vagy vedd meg a fegyencedzést és kezdd el azt csinálni, vagy ha súlyzózni szeretnél, akkor szerezz egy személyi edzőt és fizesd be magadat egy pár alkalomra, hogy megtanítsa, hogy és mit kell csinálnod, csinál neked rendes étrendet stb. Olcsóbb megoldás a már gyakorlott testgyurmász haver. Attól függ, mi a célod. Ha fekvőtámasz a célod, és/vagy nincs pénzed személyi edzőre, vagy haverod, aki megmutatná, hogyan kell súlyzózni (persze rendesen edzőteremben), akkor fegyencedzés.
2012. aug. 14. 23:44
 19/25 aikiboxer ***** válasza:
Ui: nem is tudom egyébként, a 14 éveseknek szabad-e gyúrniuk.
2012. aug. 14. 23:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Szabadni szabad,de 15-16 éves kortól ajánlott elkezdeni a súlyzózást.Bár 10 kilóval szórakozni nem testépítés.
2012. aug. 15. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!