Miért nem megy a fekvőtámasz?
Figyelt kérdés
Valamiért képtelen vagyok megcsinálni egyet is, pedig súlyzózom minden nap de nem megy.. Mit csináljak kezdésként? Menni fog valamikor?:/ Elég gáz számomra, hogy egyet se tudok megcsinálni pedig súlyzózom.. 14/F2012. júl. 26. 11:42
1/25 anonim válasza:
Súlyzózás csak arra jó,hogy szétcseszd az ízületeid.Fegyencedzés könyvet szerezd be,szerintem neten is fent van,abban le van írva lépésről-lépésre minden.
2/25 Ci.ara válasza:
kezd női fekvővel ha az megy akkor rakd az ágyra a kezed és úgy csinálj szabályos fekvőt ha az is megy már akkor kezd el a földön is csinálni a szabályos fekvőt nem fogsz egyből megtudni 100-at csinálni de amennyit bírsz csinálj aztán pihend ki magad és megint csinálj amennyit tudsz sztem mehet belőle 8*amennyit bírsz aztán egyre jobban menni fog :)
3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!! Remélem tanulok ezekből! :)
2012. júl. 26. 11:53
4/25 anonim válasza:
A sulyzozás c,ha ész nélkül csináljáksak akkor cseszi szét az izületeket ha és nélkül csinálják.Mennyit tudsz kinyomni fekve 8ismétléssel?Hány kg vagy?Fekvőtámasznál kb a testsulyod 60százalékával dolgozol.
5/25 A kérdező kommentje:
65-68 kiló vagyok de 185 cm! nem birok kinyomni egyet se :S:elég zavaró, szégyellem magam amikor haverjaimn kérdezik...:(
2012. júl. 26. 12:28
6/25 anonim válasza:
Kb akkor nyilvánvaló,hogy fekve sem nyomsz ki 40kgot.
Én javasolnám továbbra is a sulyzós edzést,kisebb sulyokkal.Előbb utobb meg fogsz erősödni,és érzed majd hogy mikor emelheted a sulyt amivel edzel.S a fekvő is menni fog! Csak csináld! Just do it :)
7/25 anonim válasza:
Én amikor elkezdtem fekvőtámaszozni,kb 6 ot tudtam megcsinálni egyszerre. 8hét alatt eljutottam 50ig.Most már nem fekvőzöm,csak sulyzozom.
9/25 A kérdező kommentje:
10kilós súlyokkal súéyzózom!
2012. júl. 26. 12:54
10/25 anonim válasza:
Kisérletezd ki,hogy mekkora az a suly fekvenyomásnál amit ki birsz nyomni 10szer,a 10edik már nem baj ha kis erőlködéssel megy. Ezzel a sullyal dolgozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!