Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek szexy a kockahas?

Szerintetek szexy a kockahas?

Figyelt kérdés
(ha igen miért ?)

2012. júl. 11. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem egy sztenderd női has jobban tetszik. :D
2012. júl. 11. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad, melyik nemről van szó, szabadon válaszolok: hímnemű vagyok, és tud jól állni egy lánynak is.
2012. júl. 11. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
átlátszó képet tettél fel?
2012. júl. 11. 09:35
 4/9 Smartguy86 ***** válasza:

SZerintem egy nő is tud jól kinézni, ha izmos.

[link]

A nők eleve nem tudnak túlzottan izmosak lenni, mert a tesztoszteron termelésük minimális. Csak hormongyógyszerezéssel érhető el olyan igazi férfias izomzat.

Férfiaknál meg egyértelmű: a sportos test egészséget jelent és erőt, ami a nők megvédése szempontjából fontos.

(már előre látom, hogy jön majd valaki, aki okoskodni kezd, hogy a "felfújt izmok" meg hogy az nem is igazi izom, és hogy egy karatés kölyök simán kiüti. Én speciel akármennyire tudok karatézni, nem kötnék bele egy nálam 3x nagyobb emberbe, de ti tudjátok :DDD)

2012. júl. 11. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
ez teljesen szubjektív, akármelyik nem irányából nézzük. ismerek olyan lányt is akinek nem jön be a kockahas (előtte azt hittem az minden lány álma) és olyan fiút is akinek bejön a lányokon a kockahas. nekem lányon nem jön be.
2012. júl. 11. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nőkön nekem jobban bejön a sima has.
2012. júl. 11. 16:48
 7/9 MrPifta ***** válasza:
Én 120 kiló vagyok, a párom úgy 180. Határozottan NEM.
2012. júl. 11. 20:05
 8/9 Smartguy86 ***** válasza:
#7 - LOL :D
2012. júl. 12. 07:25
 9/9 anonim válasza:
persze a csajoknak bejön
2012. júl. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!