Hogyan lehet kockás a has? (többi lent)
Először is tudom, h már 1000 ilyen kérdés volt, de a keresőbe beirtam, és nem nagyon találtam olyan kérdést, ahova értelmesen le lett vna írva, h mi is pontosan a lényeg(vagy azt írták, h erre már válaszoltak, v teljesen eltérő véleményeket írtak)... Aki csak annyit akar írni, h ezt már rengetegszer megválaszolták stb., annak felesleges, nugottan válaszoljon más kérdéseire:)... A lényeg az, h apával nem értünk egyet, hogyan lehetne kockás hasam: az ő véleménye: rengeteget felülésezzek és gyúrjak, táplálkozzak ,,átlagosan''/ugyan ugy mint bárki... Az én véleményem: Jóval kevesebbet kellene enni, és céltudatosan táplálkozni, a felülés hanyagolható, inkább a futás segítene... Most még csak a táplálkozásra öszpontisítok (nem fogyózok, nem vagyok legyengülve sem, csak egészségesebben eszek, kevesebbet), még nem kezdtem el rendszeresen futni. Akinek csak tippje lenne, azokat kérem, h ne írjanak, csak azok, akik pontosan tudják a kockás has lényegét!!
Elég, ha csak azt írjátok, hogy melyikünknek van igaza, de írhattok hosszabb véleményeket is, hogy mit kellene még csinálnom ez érdekében;))
16/F vagyok. 167cm/57kg. Fénképek nincsenek:( Amit látok magamon, h a fenti kockák körvonala kezd korajzolódni.
Remélem mindent leírtam, ha nem, akk szóljatok.:))
Akkor fogod látni a kockákat, ha kicsi a testzsí%-od. Ahhoz pedig szálkásító diéta és aerob edzés (kocogás, bicaj) is kell, nem elég a hasizomgyakorlat. Ugyanis nincs helyi zsírégetés, felüléssel nem megy le a zsír. Viszont végezni kell heti kb. 3-szor hasprést, lábemelést, hogy erősítsd, de nem csak ettől fog látszódni.
Na még itt van pár cikk: [link]
De én azt mondom, hogy kellene egy kis izomtömeget felszedni, mert ha erre szálkásítasz nem sok marad belőled.:)
figyu!
nem nehéz,ha minden reggel csinálsz 20 fekvőt.
nekem bejött...
mindkettőtök baromságot gondol. Én nem futok, nem felülésezek, és nem is szálkásítok, de a kockahas évek óta megvan.
Megfelelő edzés, megfelelő kaja. Ennyi.
A futás, meg felülésezés nem megfelelő edzés. a koplalás meg nem megfelelő kaja.
Akkor ha összehozzuk az apát a fiával kijön a jó dolog :
-Eddz ( Gyúrj, beletartozik felülés is )
-Táplálkozz változatosan és napi 6x ( tízóra + uzsonnára elég 1-2 alma vagy ilyesmi, ezzel az anyagcseréd gyors marad, nem kell robotként minden grammért aggódnod, jó korban vagy )
-Fuss rendszeresen ( mondjuk heti 3x )
Kockahas mindenkinek van , hisz a hasizomnak ez az alap formája, ezt viszont eltakarhatja fél centi zsír is. Ezt ledolgozhatod zsírégető mozgásokkal : futás,ugrálókötél,fittness,küzdősportok,biciklizés
Ilyenkor jön az hogy a hasad marha vékony lesz és a hasizmodon lesznek a kockák körvonalai. Viszont a hasizmod gyenge még, szóval ha felülést stb gyakorlatokat csinálsz rá akkor meg fognak erősödni is kijjebb jönnek. Ilyenkor lesznek szép formások ( 3D-sek XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!