Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem megy a fekvenyomás?

NagyonGonosz kérdése:

Nem megy a fekvenyomás?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem edzeni, de 30 kilóval már szenvedek, nem megy ki 10szer, de még 8szor sem. Lehet, hogy a rúddal kéne játszanom.

Nem vagyok kis ember ezért kérdezem, hogy normális, hogy 0 mellizmom van és ennyiket nyomok ?

Kb mennyi idő egy normális étrenddel amíg mondjuk 60ig eljutok ? Elvileg az elején még gyorsan lehet fejlődni.

2012. júl. 9. 21:02
1 2
 1/18 Sznofru ***** válasza:

1 hét után ne várj sokat.

Először alapozzál, ha az megvan, akkor mehet a komolyabb edzés.

Amit tudnod kell még, hogy az izom gyorsabban fejlődik, mint az izület, tehát ha nem fogod magad vissza, akkor komoly izületi problémáid lehetnek.

2012. júl. 9. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
tudni kéne, hány éves vagy....
2012. júl. 9. 21:06
 3/18 A kérdező kommentje:
20
2012. júl. 9. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
én nem kezdem el mondogatni neked hogy hú mennyiket nyomtam de azt elmondom hogy 3 évvel fiatalabb vagyok és az áhított 60adba belenyomok 1et (igaz a heréim elszállnak) de akkor is... annyit mondok hogy valahol el kell kezdeni. Én Szégyen-Nem szégyen 12 Kilóval kezdtem. Most a széria 45
2012. júl. 9. 21:10
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

6X6 -ot tolj az elején

majd ha már megy nagyobb sulyokkal akk 4X8

2012. júl. 9. 21:11
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
jah és ne hidd hogy itt hetekről beszélünk, inkább hónapokról.. étrendem nekem nincs csak kajálok ahogy tudok, teszek is a véleményekre.. szerinted tedd te is így. az edzéssel kapcsolatban megfogadhatod a tanácsokat de ha elég tapasztalatod van ,jobb ha te írod magadnak, tudnod kell mi a jó Neked.
2012. júl. 9. 21:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Jól van mindennek alapja a fokozatosság. Majd remélhetőleg időről időre eljutok valami komolyabb súlyig.
2012. júl. 9. 21:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem*
2012. júl. 9. 21:13
 9/18 anonim ***** válasza:
A cél motiváljon!
2012. júl. 9. 21:15
 10/18 anonim ***** válasza:

Ennyi hülyeséget tanácsolni bakker..:)

22%-os, te nullát értesz hozzá. 60-al nagy király vagy. Sz@rsz az étrendre? Látszik is.

Másik okos: 6*6??? pont hogy kezdetben bőven elég 3-4 sorozat kisebb súllyal, 8-12-es ismétléssel.

2012. júl. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!