Adnátok tippet bicepszre?
az a bajom nem birok ráfeszíteni maximálisan csak épphogy, nyilván mikor bedurran akkor feszíteni se kell hála az égnek...de mikor kajálok meg minden mégse olyan amilyet akarok látni mit tudok tenni
mielőtt kajára kitérnénk shopbuilder onnan állítottam össze és csak kétkezes karhajlítást csinálok és másik probléma nagyon kijött a hamar fejlődés tünete vagy nem tudom megnyúlt nagyon a bőröm a bicepszem mind mellem ez jó vagy nem?
adjatok valami tanácsot ezt a szar bicepszet nem birom sehogy se formálni túledzeni nem akarom.. segítsetek..
a többi izomcsoportal nincs gond mert azt lehet építeni meg minden de ez az egy ami nagyon gagyi a bicepszem..
Én sem értem. Csak kétkezes karhajlítás megy? Utána kellene egykezes beforgatós és kalapács is vagy scott pados bicó, stb.
Válassz három gyakorlatot és menjen 3*8-10 mindegyikből:
Ha majd nagyobb lesz, akkor nem csak bedurranva fog jól mutatni.
"csak kétkezes karhajlítást csinálok"
Ezek után nem is tudom hol lehet a gond...
akkor meg az étkesében és az edzésben keresd a hibát.
tapadási pontjait nem tudod megváltoztatni szóval úgy néz ki ahogy kinéz,tömegét tudod csak növelni alakját nem.
köszi Montez ezt fogom csinálni! majd írok pár hét múlva van-e változás remélem most már lessz..
csak azért volt karhajlítás mivel olvastam valahol ez adja a tömeget meg az egész bicepszet
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!