Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is szánalmas?

Szerintetek is szánalmas?

Figyelt kérdés

Már hányingerem van a Scitec megatesztől, átcseszik szegény gyerekek fejét, hogy a Pump and Go tól és a 100%whey proteintől 3 hét alatt izmosodnak 10-12kgot, ha olyan jók lennének a termékek doppingteszttel kéne ellenőrizni a versenyzőket...

Szerintem ez az egyik leggusztustalanabb cég Magyarországon...

2012. júl. 2. 19:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor figyu: 26 éve eszek protein tápkieget és semmi baj a vérképemmel, minden évben ellenőrzik és büdös és pattanásos sem vagyok. Akkor most mi van??:)
2012. júl. 2. 20:18
 22/26 anonim ***** válasza:
előbb írták, hogy ufo-k vagytok.
2012. júl. 2. 20:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja, tuti.:)
2012. júl. 2. 20:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Egyébként a Nutrendnek is volt tesztje.

Én csak ahogy elnézem ezeket a tesztelőket már nem érdekel.Rossz struktúra, széles csípő, keskeny váll, vékonyak stb. ezeknek az embereknek a 90%-a nem rendelkezik jó adottságokkal a testépítéshez.Persze vannak kivételek pl Dudás Ádám.

De ahogy Vörös Zoli mondta: "inkább nem kérdezem meg hány éve edzel, mert elveszed mások kedvét."

2012. júl. 3. 12:36
 25/26 A kérdező kommentje:
itt a protekció számít, vannak olyan versenyzők is akik az előző tesztben is benne voltak, és ismerek olyanokat akik Mészáros László Team Scitec tag barátja és így került a tesztbe
2012. júl. 3. 19:18
 26/26 Sznofru ***** válasza:

"natural88 válasza:

Azért is vicces ez, mert számtalan orvos véli így. Hogy mi ennek az alapja? Hogy ezek a termékek nem élelmiszerek. Nem vizsgáltatják be, nem ellenőrzi őket sem az ÁNTSZ, sem az OÉTI. ezek táplálékkiegszítők, melyekre jócskán lightosabb szabályok vonatkoznak.

természetes fehérje, de azért a késíztmény tövig van aszpartámmal, kreatinnal és minden szir- szar adalékanyaggal, aminek a vége az lesz, hogy a vérképed hazavágod fél-egy év alatt.

Én pl. csak a "legtisztább" fehérjéket viszem be. Pl. über milk, isobest (vanillia), l-glutamin. Ugyanis ezekben van a legkevesebb szar. Ezért van az isobest vanilliás, mert abban nincs szinezék, míg a többiben igen.Pl. az l-glutamine szarabb felszívódásilag, mint a g-bomb, de abban több a szar, míg az l-glutamine elvileg 100%-os.

2012. júl. 6. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!