5,22km futás 53perc alatt nagyon szánalmas eredmény? Valamint futócipő vásárlása esetén mire figyeljek oda?
1 hete kezdtem futni, ez a mai eredményem. Kezdésnek milyen?
Még nincs futócipőm, pénteken fogok tudni venni. Mire figyeljek oda a vásárlásnál? Számít, hogy milyen márkát veszek? Maximum 15ezer Ft-ot tudok rá szánni, ennyiért lehet kapni jó minőségűt?
hát...:).
a leglustább időszakomban is letoltam 40-42perc alatt.
de persze ha mész heti 3x,akkor rohamosan fogsz fejlődni.
nekem is másfél hónap alatt megvolt 25p alatt az 5.3km.
futó boltban vegyél cipőt lehetőleg.
ott az eladó megnézi a lábformádat a talpadat és olyan cipőt fog adni,ami megy hozzá.
Egyáltalán nem szánalmas eredmény ez!!!Főleg, hogy csak nemrég kezdted a futást!!!Hát szerintem ha hosszútávon tervezed a futást akkor mindenképp érdemes egy kicsit drágább cipőre költened ami persze kényelmes is.Bár mondjuk a kínaikban is lehet kapni egész jó kis "strapabíró" cipőket...15-ért bizony, hogy lehet kapni jó minőségű cipőt!
Sok sikert!:)
16/L
Szóval szánalmas :DDDD
Nem baj, valahol el kell kezdeni és legalább már kikerültem a lusta disznó kategóriából. Remélhetőleg ennél csak jobb eredményeim lesznek a későbbiekben. :)
Szia nekem van egy 20 ezres nike airom és egy 21 ezres adidas pegasusom!:D
Hát az adidas 2000000el veri a niket:)én adidast ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!