Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ezt az Argentin válogatottat...

Ezt az Argentin válogatottat kiáltották ki a VB esélyesének? Hát ez valami szánalmas volt, nem?

Figyelt kérdés
Lionel Messi a Világ legjobb játékosa - én meg a legnagyobb csillagközi utazó vagyok:))
2010. júl. 3. 17:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A csoportkörben nagyon jól játszottak.Szerintem ha az első gól kimarad akkor teljesen másként alakul.Bár kétségtelen h jól játszottak a németek
2010. júl. 3. 18:04
 2/24 anonim válasza:
67%

A második félidő elején nagyon jók voltak...

Tiszta szívből szurkoltam a Németeknek. És nyertek. :)

2010. júl. 3. 18:05
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

argentin párti voltam,de minden elismerésem a németeknek

zseniális,TISZTA játék volt!

2010. júl. 3. 18:07
 4/24 anonim ***** válasza:
91%

A németek megérdemelten jutottak tovább!

Az argentínok a "kisebb" csapatokon még átrágták magukat, de Németország túl nagy falat volt...

2010. júl. 3. 18:10
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Na igen, én is ugyanezt mondtam. Eddig még nem láttam őket most a VB-n jáétszani, d ehallottam h mennyire jók, blabla.

Ehhez képest mi volt az első 20-25 perc??? Na, az szánalmas volt! Ott cseszték el először. Normális helyzet, de még normális passz is alig volt, csak lőttek a semmibe. Utána már viszont nem volt ilyen gyenge, felrázódtak vagy felébredtek.

Nem szeretem a németeket, de tényleg erős csapat, és jól játszanak. Már előre félek, ha a spanyolokkal játszanak mi lesz.

Tényleg erősek, szerintem ők nyerik meg...

2010. júl. 3. 18:15
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Én is tiszta szivből szurkoltam a németeknek! Szép volt!!!
2010. júl. 3. 18:25
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Német drukker vagyok, de sajnálom az argentinokat! Óriási hiba volt az exnarkós Maradonát az élükre kinevezni, meg is szívták vele. Ilyen játékosálománnyal lehettek volna vb esélyesek, de ilyen vezetőkkel...
2010. júl. 3. 18:34
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként simán küzdhettek volna a döntőbejutásért, ha nem ezen az ágon vannak. Szánalmas, hogy van egy ág, ahol URU-GHA, HOL-BR meg van egy ág, ahol GER-ARG, ESP-PAR játszanak...
2010. júl. 3. 18:39
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Énis tiszta szívből a németeknek szurkoltam! Ja igen Lionel messi a világ 1 ik legjobb játékosa de nem közép támado ként hanem jobb szélső ként!:) és Barca 4ever:D
2010. júl. 3. 18:39
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
18:39-es ez a szerencse! Sorsolással dőlt ez el ez van! 10 éve vagyok német drukker és áááááá ilyen szép meccset már rég láttam az argentinok meg mehetnek a sunyiba azt meg nagyon remélem, h Spanyolnak megbosszuljuk a 2008-at!
2010. júl. 3. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!