Ezt az Argentin válogatottat kiáltották ki a VB esélyesének? Hát ez valami szánalmas volt, nem?
Második vagyok..
Jaja, a német himnusz még én is énekeltem, szívből. :)
Szerintem is Lionel Messi a világ legjobb játékosa. Csak ez a vb nem sikerült. Nem értem maradonát, hogy mi a sz*rért középpályán irányítóként játszatta messit.Messi nem ehhez van hozzá szokva.Nem ahhoz hogy ő osztogatja a labdát hanem ahhoz hogy neki osztogatják a passzokat.Nem is értem.Sokszor lehetett látni hogy messi a saját térfelük közepére jött vissza labdáért. Meg nem értem még hogy miért maradt ki a keretből pl.:zanetti.Meg cambiasso.Maradona játékosként kiváló de edzőként pfff...
Amúgy elismerem a németek tényleg szépen játszottak és megérdemelten győztek.
Két erős csapat volt, bármi megtörténhetett. Na de 4:0??? Ez egy óriási vereség, nézve azt, hogy egy olyan csapat ellen, akik itt kezdték a válogatottságaikat, nem túl öregek szóval még tapasztalatlanabbak is, ráadásul az argentínok az élvonalban vannak, egy 4:0 az szánalmas eredmény, ha nézzük, hogy ott van Messi, Tévez és Híguain, pláne, hogy Messi a világ legjobb játékosa.
Maradona meg ott rontota el, hogy nagyképű (beszólásai a németeknek), hogy nem tudott biztos védelmet létrehozni és hogy nem jó helyen játszatta Messit, amit most sem értek, hogyan gondolt. Az a német drukkereknek fájt, hogy Messi hozta fel az argentín 16-ostól (vagy a környékéről) a labdát...
Én a németeknek szurkoltam, és azt minden német drukker bevallhatná, hogy a 25. perctől izgulni kellett a németekért. Ha az asszisztensnek baj lett volna a látásával, azt a lesgólt megadhatták volna, és akkor egészen más a helyzet. De a második félidőben az argentínok visszaestek. A németek pedig kihasználták ezt. Hajrá Németország!!!
Azért lehet az argentín csapatnak drukkolni, de nem kell olyan elvakultnak lenni, hogy azt mond, hogy igenis jól játszottak, mert köszönő viszonyban sem voltak a jó játékkal. A németek ezerszer jobban játszottak, s bár voltak pillanatok, amikor az argentínok támadtak, de a németek kivédekezték, aztán a második félidő második részében egyértelműen jobban játszottak a németek. 2-0 után az argentín csapat teljesen szétesett.
A német csapat jelenleg sokkal jobb az argentínnál, és ezt nem csak az eredmény mutatja.
Remélem a spanyolokat is legyőzik, csak azon drukkolok, hogy aznap is legyenek legalább olyan formában mint az argentínok ellen. Sajnálom, hogy Müller nem játszhat az elődöntőben, de azért a németek bebizonyították, hogy nem csak egy ember képes gólt lőni.
Hajrá Németország!
Sajnos az argentin csapat már a harmadik percben szétesett, a gól után.Csak rohangáltak össze-vissza, azt se tudták hogy mi van.Gyenge kapura rúgási kísérletek,és nekem fájt nézni a meccset, mert Argentin fan vagyok, de ez a meccs az ő részükről borzalmas volt.Remélem a németeket kiverik a spanyolok(bár sajnos nem fogják), nem szeretem a németeket.
Valaki írt a himnuszról, szerinted a kamu-német játékosok énekelték a himnuszt?Lósz@rt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!