Ki utálja az argentin válogatottat? És ha igen, miért?
Én inkább az argentin-spanyol párost utálom. Hogy miért?
Busquets, Messi, ez kettő mocskos színész, a pályán helyük nincs!
Hogy miért?
http://www.youtube.com/watch?v=0QfSNFsY18w&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=eDrV7qw9LM0&translated=1
De például Torrest, Ramost, Agüerot, Raúlt kedvelem, de ezek miatt általánosítok...
Messi színész, ugyan ne viccelj már!!Láttad már CR-t?Na ő színész.(pedig őt is szeretem)
Azért mert neked nem szimpatikus ne mondd már róla, hogy színész.Látsz 1-2 videót?És másokról hány ilyet látsz?
Az argentin válogatottat nagyon szeretem, de nem ezért védem Messit, hanem mert tényleg nem szokása színészkedni.
(mellesleg Maradona a legnagyobb arc, bár az edzőséghez nem konyít sokat, de imádom) 1. válaszoló voltam.
Messi szerintem sem színész, teljesen egyetértek az előttem szólóval.A videóból sem derül ki, simán elképzelhető hogy annyira fájt neki, elvégre rohadt nagyot ütköztek...
Maradonát nagyon tisztelem a játéktudásáért, és szerintem is nagy arc, habár kicsit nagyképű de ettől függetlenül bírom.
CR-t is említhettem volna, de mivel a portugálokkal semmi bajom, így csak a spanyol-argerntin kettőst írtam...
lehet, hogy csak én vagyok az IGAZI kemény játék megszállottja, gyakorlatilag 10 évesen kezdtem a focit jobbhátvédként és most hagytam abba az aktív játékot(18), mert volt egy bokaszalag szakadásom ami hát...nem gyógyult igazán meg
Egy szó mint száz:hánynom kell az ilyen játékosoktól, de példának okáért Xavit tisztelem és becsülöm, mindig hajt és pompás ladbákat osztogat, gyakorlatilag a dream teamem középpályájának közepére őt és Lampardot állítanám.
Mint kitalálhattátok, Chelsea drukker vagyok már 8 éves korom óta, de a sok Barca-Chelsea csalás és színészkedés annyira megutáltatta velem a Barcelonát, hogy hánynom kell ha csak meglátom őket a pályán, nem merem megnézni a meccseiket, mert mindig valami arctipró csalástól tartok, aminek a pályán helye nincs! pedig régen még mondhatni kedveltem a csapatot, amikor még a tiszta játék volt a védjegyük, de mostmár...inkább nem írom le-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!