Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki utálja az argentin válogato...

Ki utálja az argentin válogatottat? És ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem nagyon, vb-n is nekik szurkoltam!:)
2010. nov. 10. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten vagyunk!:D Csak ismerőseim közül nem sokan szeretik...ezért is tettem fel a kérdést
2010. nov. 10. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Én inkább az argentin-spanyol párost utálom. Hogy miért?

Busquets, Messi, ez kettő mocskos színész, a pályán helyük nincs!

Hogy miért?

http://www.youtube.com/watch?v=0QfSNFsY18w&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=eDrV7qw9LM0&translated=1

De például Torrest, Ramost, Agüerot, Raúlt kedvelem, de ezek miatt általánosítok...

2010. nov. 11. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Messi színész, ugyan ne viccelj már!!Láttad már CR-t?Na ő színész.(pedig őt is szeretem)

Azért mert neked nem szimpatikus ne mondd már róla, hogy színész.Látsz 1-2 videót?És másokról hány ilyet látsz?

Az argentin válogatottat nagyon szeretem, de nem ezért védem Messit, hanem mert tényleg nem szokása színészkedni.

(mellesleg Maradona a legnagyobb arc, bár az edzőséghez nem konyít sokat, de imádom) 1. válaszoló voltam.

2010. nov. 11. 22:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Messi szerintem sem színész, teljesen egyetértek az előttem szólóval.A videóból sem derül ki, simán elképzelhető hogy annyira fájt neki, elvégre rohadt nagyot ütköztek...

Maradonát nagyon tisztelem a játéktudásáért, és szerintem is nagy arc, habár kicsit nagyképű de ettől függetlenül bírom.

2010. nov. 11. 23:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja egyébként Busquets tényleg nagy színész, ezt utálom benne én is.Nem tetszik hogy 1-2 ilyen miatt a Barcáról általánosítanak hogy színészek alkotják...
2010. nov. 11. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:

CR-t is említhettem volna, de mivel a portugálokkal semmi bajom, így csak a spanyol-argerntin kettőst írtam...

lehet, hogy csak én vagyok az IGAZI kemény játék megszállottja, gyakorlatilag 10 évesen kezdtem a focit jobbhátvédként és most hagytam abba az aktív játékot(18), mert volt egy bokaszalag szakadásom ami hát...nem gyógyult igazán meg

Egy szó mint száz:hánynom kell az ilyen játékosoktól, de példának okáért Xavit tisztelem és becsülöm, mindig hajt és pompás ladbákat osztogat, gyakorlatilag a dream teamem középpályájának közepére őt és Lampardot állítanám.

Mint kitalálhattátok, Chelsea drukker vagyok már 8 éves korom óta, de a sok Barca-Chelsea csalás és színészkedés annyira megutáltatta velem a Barcelonát, hogy hánynom kell ha csak meglátom őket a pályán, nem merem megnézni a meccseiket, mert mindig valami arctipró csalástól tartok, aminek a pályán helye nincs! pedig régen még mondhatni kedveltem a csapatot, amikor még a tiszta játék volt a védjegyük, de mostmár...inkább nem írom le-.-"

2010. nov. 12. 15:07
 8/9 anonim válasza:
Gyűlölöm az argentinokat mert elég furca hogy Vb-n 4 mecsen 4 szabálytalan golt adtak meg nekeik
2010. nov. 13. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
nagyon nyomorék Maradóna, így össze van menve, olyan zsugori féle :D:D dankóros
2010. dec. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!