Melyik válogatottat hiányoljátok a VBről?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 20:59
1/10 A kérdező kommentje:
Én:
Oroszország,Törökország.
Amúgy szerintetek se "nagy szám" ez a vb?Nekem a német VB valahogy hangulatosabb volt jobb meccsekkel..
2010. júl. 10. 21:00
3/10 anonim válasza:
Bizony bizony a magyar válogatott nagyon hiányzik... Az oroszok is elférnének szerintem, és az Írország.
4/10 anonim válasza:
Bocsánat, elgépeltem, "és Írország"
5/10 A kérdező kommentje:
Hát a magyarok csak akkor fognak kijutni ha lesz egy normális edzőjük..
2010. júl. 10. 21:16
7/10 anonim válasza:
Koemant elkéne sürgősen távolitani de vmi 140 milláért huzna el!(sajnos) VÁRHIDI PÉTERT VISSZA!
8/10 anonim válasza:
A magyarok csak akkor jutnának ki ha mi rendeznénk a foci VB-t ami nem mostanában lesz:D
9/10 anonim válasza:
Igen, az orosz kinn lehetett volna. Meg hát a magyar. De lássuk be, új edző kell. Meg nem akarom a játékosokat kritizálni, és lehet, hogy csak én látom így, de a fél csapatot is le kéne cserélni.
10/10 anonim válasza:
Oroszország, Törökország, Írország! Törökök 2006-ban, amit csináltak + az oroszok, h kiverték Hollandiát az azért nem semmi! Sajnálom, h nem lehetnek itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!