Ezt az Argentin válogatottat kiáltották ki a VB esélyesének? Hát ez valami szánalmas volt, nem?
Figyelt kérdés
Lionel Messi a Világ legjobb játékosa - én meg a legnagyobb csillagközi utazó vagyok:))2010. júl. 3. 17:59
22/24 anonim válasza:
elvileg Maradona csak "dísznek" volt ott.Mondták is h.ő csak a lelkiekben segíti a csapatot,nem mint profi edző..Volt neki 2 IGAZI EDZÓ segítője..
Sztem nem kéne pont Maradonát hibáztatni:S
24/24 anonim válasza:
Nem kéne Maradonat hibáztatni mert:
- egy exdrogos
- nem a megszokott posztján játszatja Messit, aki szélsőként tényleg a világ legjobb játékosa
- nem profi edző, de azért mindenütt ott van
- egy labdaszedő le sem ülhet mellé (ezek szerint eléggé egoista
- nem talált ki jó védelmet a csapatnak
Igazad van, nyilván Messi a hibás... Maradona volt hülye, hogy egy ilyen válogatottat ki mert hozni, mert gyengék voltak, és az első helyre esélyük sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!