Szánalmas, hogy a testépités felé kacsingatok?
Hihetetlen mennyi ilyen begyepesedett ember van, Azt se tudod mik azok a porok de leszarozod.Valószínű, hogy egészségesebb mint a kóla meg a mekis szar kaják.
Egyáltalán nem szánalmas.Nagyon sok férfi tartja szexinek az izmos csajokat.Próbálj tisztán étkezni kevés szénhidráttal sok fehérjével. Heti 3-4 súlyzós 3-4 kardió edzés és íz eredmény nem fog elmaradni ;)
De ne 1-2 hónapban gondolkodj, mert akkor inkább el se kezd.Ez egy életforma és nem könnyű de megéri...
Ez miért szánalmas én férfi létemre csont soványan kezdtem.
Az a jó ebben a sportban ahogy az összesben,hogy amatőrként bármikor elkezdheted.
Az első válaszoló pedig egy degenerált ne foglalkozz vele.
A porok amire céloz pedig táplálék kiegészítő.
Neked csak edzés utánra lesz rá szükséged mivel kicsi a tömeget. Szerintem neked elég napi 70 dk csirkemell 20 dk rizzsel. Aztán a rizst is le kell csökkentened.
De igazából 157cm 58 kg az nem dagadt szóval annyira nem lehetsz "puddingból és zsírból".
Sok siker és ne add fel az első hónap után!
szerintem gondoljatok már bele, mennyi káros anyagot tartalmaz egy olyan "táplálék kiegészítő" cucc...
Izmot nem ad rád, csak felfújja a tested, h úgy nézzél ki mint Hulk Hogan.
Az viszont valóban "szexi" tud lenni, ha egy lány picit szálkásabb.
ne hallgass a hsz-kre a tápkiegészítő nem fúj fel:) hiszen KONCENTRÁLT ÉLELMISZER
itt mindent megtudsz az alapokról
21:27 vagyok
"szerintem gondoljatok már bele, mennyi káros anyagot tartalmaz egy olyan "táplálék kiegészítő" cucc... "
Na mesélj mi a káros a fehérje vagy a vitaminok?
Mindkettő kell a szervezetnek szóval vagy buta vagy vagy nem vagy ember és neked ilyenre nincs szükséged.
"Járj nyugodtan konditerembe de túlzásba ne vidd, túl izomos lányok a többség szerint taszítóak."
Ahhoz nem két hónap kell,hogy úgy nézzen ki hanem 6-7 év és szteroidok.
Például olyan hormon zavaros lesz, h azt sem tudja majd h fiú-e vagy lány...
Lehet nem értek hozzá, de azt tudom, h sokkal jobb és egészségesebb porok nélkül edzeni. Úgy gondolom egy nőnek nincs rá szüksége. Mert ha meg már túlzásokba viszi a sok port meg a gyúrást, a férfiak nem igazán tartják majd szexinek. (Nézhettek hülyének én csak a saját gondolataimat mondom el, van 1-2 ilyen nő ismerősöm aki testépítő, és még beszélgetni sem túl kellemes velük, mert szinta már férfi hangjuk van. Na Szexi? Részemről a téma lezárva... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!