Mit gondoltok erről hát edzés terv?
jó reggelt gyakorlatot végzek, és felhúzást derék erősítéshez meg amúgy is jók ezek mellé csapok még döntött törzsű evezést és nem tudom a csigás lehúzás az jó ha nyakhoz húzom nem nyírja szét a vállam? és az nem baj ha minimális a súly és itt a karom is besegít meg egyéb segédizmok
célom: tömeges hát felépítés és derék megerősítés
Az én hátedzésem alapja a húzódzkodás, invertált evezés, hyperhajlás.
A helyedben nem csinálnám a jó reggelt gyakorlatot, mert elég derékgyilkos.
utolsó tudom hogy az azt csak is nagyon minimális súllyal csinálom nem a súlyra megyek...ez csak eszköz..
húzódzkodni nem tudok és nem is érdekel, invertáltra pedig nincs lehetőségem....
ha egy valaki megmutatja mire figyeljek vagy valami úgy csinálom a gyakorlatot de feleslegesen videokból meg leírásokból inkább nem tanulok csak előben tapasztalt embertől
ismerek olyan embert aki csak nyakhoz húzza a súlyt és felhúzást csinál és azért olyan hátha van hogy megirigyelnéd te is ha látnád bár igaz nem most kezdte már régóta tolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!