Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok. Soha nem...

15 éves vagyok. Soha nem kondiztam. És viccből lefényképeztem magam. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.Soha nem kondiztam.

És viccből lefényképeztem magam.

Nemfeszítettem istenigazából,csak kíváncsi vagyok,hogy a koromhoz,meg ahhoz képest hogy nem kondiztam/sportoltam ez jó-e.Fail kommentektől kíméljetek már meg :P Ez csak egy kérdés.

2012. jún. 21. 20:42
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:
túl vékony vagy
2012. jún. 22. 12:33
 42/52 anonim ***** válasza:
90%

40.

Azt mondjuk kifelejtetted hogy 3ev edzes utan meghalt mert szanaszet cuccolta magat de mindegy:)

2012. jún. 22. 12:39
 43/52 A kérdező kommentje:
o.O Nemsemmi...
2012. jún. 22. 13:17
 44/52 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam.Őt csúfolták.Rám aztmondják helyes vagyok meg minden.De,ja kellene még pár kiló :D
2012. jún. 22. 13:19
 45/52 anonim válasza:

NEMAZÉRT!!!

A halálát egy veleszületett szívelégtelenség okozta, amit nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kimutatni. Emiatt halt meg Ocskay Gábor, Kolonics Gyuri és Fehér Miki is.

A hiedelmekkel ellentétben Zyzz nem a testépítésbe halt bele, hanem egy olyan betegségbe, ami akkor is végzett volna vele huszon pár évesen, ha egész életében otthon ül és nézi a tévét.

2012. jún. 22. 13:19
 46/52 anonim válasza:
örülj hogy nem csúfolnak :P..
2012. jún. 22. 13:20
 47/52 A kérdező kommentje:
Egy olyan ember,aki normális,és érdekelt ebben a témában(Ektomorf testalkathoz)és hajlandó lenne rám áldozni egy pár percet az dobjon egy üzit.
2012. jún. 22. 13:34
 48/52 anonim ***** válasza:

Na igen Zyzz...

Cuccolt ,nem cuccolt 3 év alatt egy olyan testet hozott össze, hogy az fantasztikus és rengeteg embernek adott motivációt, remélem neked is. :) Sok szerencsét a továbbiakban!

2012. jún. 22. 22:37
 49/52 anonim válasza:
és nem is akárrhogy ektomorf test alkattal, az első ilyen ember volt, meg csinálta a lehetetlent
2012. jún. 23. 14:41
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miféle lehetetlenről beszéltek emberek? A lehetetlen nem itt kezdődik. Semmi lehetetlen nincs abban amit csinált. Ha koxolt, ha nem, kitartó volt és szerencsés genetikával rendelkezett. Ettől függetlenül nem lehetetlen az amit csinált. Bárki megteheti ugyanazt amit Zyzz. Ez csak elszántság kérdése. Lehetsz akármilyen ektomorf, csak akarat kérdése.
2012. jún. 23. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!