15 éves vagyok. Soha nem kondiztam. És viccből lefényképeztem magam. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.Soha nem kondiztam.
És viccből lefényképeztem magam.
Nemfeszítettem istenigazából,csak kíváncsi vagyok,hogy a koromhoz,meg ahhoz képest hogy nem kondiztam/sportoltam ez jó-e.Fail kommentektől kíméljetek már meg :P Ez csak egy kérdés.
2012. jún. 21. 20:42
21/52 A kérdező kommentje:
Ohh,ezt megkaptam :C
2012. jún. 21. 21:30
22/52 anonim 

válasza:

20:59 Megelőztél. :) Most vacillálok, hogy leírjam-e a pontos idézetet... Kedves Kérdező, inkább eddz, jó? Alapvetően egy teljesen átlagos alkatú tinisrác vagy, akin azért látszanak a kockák, mert nagyon vézna. Viszont ez azt is jelenti, hogy szálkás alkat vagy szóval ha ráedzel, szépen fejlődhetsz.
23/52 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 21. 21:53
25/52 A kérdező kommentje:
Ahha.
2012. jún. 21. 22:01
26/52 anonim 

válasza:

semmi extra... azt mondod hogy eddig nem kondiztál? szerintem még testnevelés órára sem nagyon jártál be. kitettél magadról egy olyan képet ahol csak a hasad látszik és azt kérdezed hogy nagyon gáz-e. hát elég gáz az hogy a többi testrészedet nem vállalod... te is csak a tipikus nethuszár ropi vagy :D
28/52 kakao01 

válasza:

nem láttam a képeket mert nem tudtam megjeleníteni de a válaszok alapján egy számítógépet használni tudó has vagy :D
30/52 anonim válasza:
buza vagy cicám, jól mondja a Papa? <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!