15 éves vagyok. Soha nem kondiztam. És viccből lefényképeztem magam. Nagyon gáz?
15 éves vagyok.Soha nem kondiztam.
És viccből lefényképeztem magam.
Nemfeszítettem istenigazából,csak kíváncsi vagyok,hogy a koromhoz,meg ahhoz képest hogy nem kondiztam/sportoltam ez jó-e.Fail kommentektől kíméljetek már meg :P Ez csak egy kérdés.
Azért szerintem túlzásba nemkéne vinni a dolgokat.Ez egy egyszerű kérdés.Nemvágtam fel.Kérdeztem.Erre találták ki a GYIK-ot.Bár,igen...mostanában a sok fake komment,fake kérdés...(amiket ugyebár csakis a "trollkodás" jegyében készítenek).DE EZ NEM AZ!.
Ez az,hogy 15 éves vagyok,soha nem kondiztam,és nem sportoltam.Ahhoz képest gáz-e.Ennyi.Nem azt írtam h figyeld már a homár egész nap kondizik azt csak így néz ki.Köszönöm a megértést.Köszönöm.(énse rontom el senki kérdését,azért is regisztráltam névvel együtt.)
Ezlenne a kép.
Ezpedig a másik.
Stomp Dániel válaszára reagálva.(Am iegyébként egy olyan komment amire számítottam).
Igen nagyon sovány vagyok.Rengeteget eszek,mindent megeszek..de nem hízok.
Másik kommentelő,aki szerint nemmerem felvállalni a testem többi részét.2 kép van fennt.Jobblene jobban figyelned.Mivel a második képen látszik még az is,hogy milyen ropi kezem van.Erről ennnyit.Lefikáztam magam.ÖRÜLJ.
Valóban, ha nem hízol, akkor nem eszel eleget. Biztos vagyok benne, hogy a korodhoz és a méretedhez képest tényleg sokat eszel, de valószínűleg nem a megfelelő minőségű ételeket és még mindig nem eleget. Tény, hogy amikor tömegnövelő étrendet kell folytatni, az ember hajlamos jócskán túlbecsülni a bevitt tápanyagmennyiséget. Pontosan kell mérni mindent konyhai mérleggel, és akkor nincs ilyen gond. Amennyiben megengedheted magadnak, állj rá egy tömegnövelő étrendre kemény súlyzózás mellett, és nőni fogsz, mint a dudva! :) Ilyen étrend mintákat bármelyik testépítő oldalon találsz, hiszen ez az alapismeretek része.
A nagyszájúakkal pedig nem kell foglalkozni, csak kihasználják, hogy egy kérdés jellege miatt végre jól beszólhatnak valakinek, és rövid úton jól érzik magukat tőle. :)
EZT OLVASD EL AKKOR!!!
extrém ektomorf testalkatod van, annyit ehetsz mint egy ló..ilyen maradsz, volt egy zyzz nevű srác kb ugyan így nézett ki mint te, és nem tudott hízni, azt mondta ő is: "Rengeteget ettem, de ezek egyáltalán nem látszottak meg rajtam. Képtelen voltam magamra zsírt, felszedni..." és neki is ugyan úgy hiányzott a motiváció!!!
a célja nem az volt hogy hatalmas izmokat növesszen, hanem hogy a lehető legtökéletesebb testet hozza létre,
és a srác össze szedte magát és nem tömte magát tele sz@rokkal hanem rendes megfelelő étrendek kiegészítők természetes dolgokkal .. és így lett egy tökéletes izomzatú, mindenki által irigyelt testű sportoló, mindössze 3 év alatt...!!! ajánlanám neked hogy olvasd el az egészet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!