Kondiztam, lesérültem, összeestem, van 1 hónapom, hogy formába hozzam magam lehetséges?
Elszenvedtem egy sérülést, ami miatt ki kellett hagynom jó pár hetet a kondiból, ám szeptemberre jó volna újra formába jönni. Feljött majd 10 kiló plusz is.
Szerintetek szeptemberig le tudom adni a 10 kilót és tudok valamennyi izömtömeget felpakolni?
Tudom, hogy a kettő együtt nem igazán működik, de nagyon muszáj lenne :)
Páratlan napokon 2 edzést tatok, Párosakon 1-et, és 3 naponta edzek egy izomcsoportot a vádli és a has kivételével.
Emellett napi 200g-ra csökkentettem a CH bevitelt. És 300 köré növeltem a fehérjét.
196cm vagyok és 99 kiló :\
Vannak "bogyók" amivel biztosan sikerülne de ezeket nem javaslom(persze ha nagyon muszáj akkor más).Ha mégis erre szánod rá magad akkor pm.Ha maradsz a naturál módnál akkor így majdnem jó.1 edzés elég nem kell 2.Azzal csak túledzed magad vagy megint lesérülsz.Mivel gondolom elég régóta űzöd ezt a sportot a 3 nap az szerintem elég bár én inkább az 5re szavazok.
Vigyél be kardió vagy aerob edzést mindenképpen.Akkor sikerülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!